H.P. Lange Trio

08 sep 2017 kl. 20:00 - 23:00

Karens Minde Kulturhus, Wagnersvej 19, 2450 København SV


Forsalget er slut - billetter sælges i døren

H.P. Lange er efterhånden en veteran på musikscenen i Danmark. I mere end 30 år har blues-musikeren været på landevejen og spillet mere end 100 gigs hvert eneste år - både på små klubber og på store jazz- og bluesfestivaler rundt omkring i Europa og USA. Flere gange har turen også ramt Sydhavnen og Karens Minde.

Den erfarne guitarist har udgivet 10 albums og bl.a. vundet to The Danish Music Awards for bedste blues/roots udgivelse. I 2011 blev H.P. Lange endvidere kåret som årets bluesnavn.

Seneste album Travelling Man Blues udkom sidste år til fine anmeldelser:

52-årige Lange er rodfæstet traditionalist, men det kan man sagtens leve med, når traditionalismen leveres tilsat indlevelse, kompetence og kærlighed til metieren. Thomas Treo, Ekstra Bladet

MedTravelling Man Blueshar H.P. Lange begået, hvad der utvivlsomt vil stå som en af årets bedste danske bluesudgivelser. Han viser sig ikke blot som en af landets absolut bedste fortolkere af country blues’en, men også – endnu en gang – som en kunstner af stort internationalt format. Jakob Wandam, Bluesnews.dk

På scenen leverer bandet et energisk mix at Delta Blues, Gospel og Folk. Repertoireret er en blanding af egne sange og sange samlet op over tiden - blandt andet da H.P. Lange boede i Louisiana og rejste Mississippi rundt. Desuden er der kommet et strejf af cajun og oldtime i musikken især når Niels Bonefass er med. Selv HP Lange kan så finde på at spille banjo.

Line-up

H.P. Lange: Vocal, guitar

Dave Stevens: Kontrabas

Niels Bonefass: Banjo, fiddle


Døre kl. 20.00 // Koncert kl. 21.00

Entré i døren (såfremt koncerten ikke er udsolgt i forsalg): Standard: 90 kr. // Studerende: 70 kr.

Siddende koncert

Standard, forsalg

Salg lukket


Studerende, forsalg

Salg lukket