HÅBETS Ø – Nordatlantiske Filmdage 2020

Strandgade 91, 1401 København
13 mar 2020 kl. 16:45 - 18:35
Super arrangør
Billetter DKK 45,00 - DKK 60,00
Billetter DKK 45,00 - DKK 60,00

HÅBETS Ø - med instruktørbesøg og debat


Dokumentarfilm om mennesker i et grønlandsk bysamfund, der må tage fremtiden i egen hånd


I 2006 spreder nyheden om et gigantisk amerikansk erhvervsprojekt glæde og optimisme i byen Maniitsoq. Men som årene går, står det gradvist mere og mere klart, at det nok aldrig bliver til noget, og at der skal andre og mere bæredygtige fremtidsplaner på bordet. 

I Sidse Torstholm Larsen og Sturla Pilskogs fine dokumentarfilm udforskes livet i byen gennem hudløst ærlige portrætter af helt almindelige mennesker, hvis ønske om forandring gradvis fører til en selverkendelse af, at forandringen starter hos dem selv.

Instruktørbesøg og debat
Efter visningen drøftes filmen af et panel med dens instruktører, Sidse Torstholm Larsen og Sturla Pilskog, co-producer Emile Hertling Péronard og historiker Jens Heinrich. Moderator er filmdagenes Birgir Thor Møller.


Arrangementet

Filmen (77 min) vises med danske tekster
Arrangementet inkluderer debat og varer 110 minutter
Salen og filmcaféen åbner 45 min. før visningen


Nordatlantiske Filmdage 2020 
5.-15. marts præsenterer Nordatlantiske Filmdage spillefilm, dokumentarfilm og kortfilm fra Færøerne, Grønland og Island, tilsat oplæg, instruktørbesøg og debat. Læs mere på nordatlantens.dk/filmdage


Nordatlantens Venner
Der er en billetrabat på 25% til medlemmer af Nordatlantens Venner. Billetter købt med denne rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort ved indgangen.

Event aflyst

HÅBETS Ø – Nordatlantiske Filmdage 2020

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke