Hæklede tasker og puder: Workshop v. Susan Monique

DKK 350,00

Sted

Dato

22 maj 2022 kl. 10:30 - 14:30

Beskrivelse

Synes du også hækling skal være sjovt? 

Det synes Susan Monique, som er underviser på denne hækleworkshop, hvor det kun er fantasien som sætter grænser.

Der er kun et værktøj, en tråd og dine fingerfærdigheder. Jeg tilbyder en dag med hæklede teknikker til tæpper, tasker, kurve, net, måtter. Vi kan hækle rundt eller fra hjørne til hjørne. Mønstre og farveskift. Firkanter. Hvad vil du lave? Medbring hæklenåle, markører, notesbog, saks, nåle med og uden spids. Garn i forskellige tykkelser og kvaliteter.

Hvis du er begynder, så tag ikke for tyndt garn med – noget svarende til hæklenål 3½-4.

Der vil i løbet af workshoppen blive serveret en frokostsandwich, en sodavand samt kage og kaffe, som er inkluderet i prisen.


Arrangør

Lokation

Øbro Jagtvej Bibliotek Øbro Jagtvej Bibliotek, Jagtvej 227, 2100 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .