Haken + Between The Buried And Me

Haken + Between The Buried And Me

Billetter fra DKK 250,00

Sted

Dato

30 mar 2023 kl. 20:00 - 23:59

Beskrivelse

De progressive metalbands Haken og Between the Buried and Me kommer til Danmark og spiller koncert den 30. marts 2023 i Pumpehuset.

Haken


Haken er et progressivt metalband fra England som blev grundlagt i 2007 af multiinstrumentalisten Richard Henshall, guitaristen Mattew Harshall og vokalisten Ross Jennings. Navnet Haken er en fiktiv karakter som Henshall og hans venner fandt på under deres skoletid.

Hakens lyd har udviklet sig fra progmetal til en formskiftende kalejdoskopisk blanding af progmetal, jazzsynkopering, elektronisk pop og antemisk rock'n'roll. 


Da Henshall, Marshall og Jennings havde ideen om Haken på plads i 2004, valgte de først at satse på sangskrivningen og instrumenteringen. Da de tre år senere hvervede andre medlemmer udgav de så demoen ”Enter The 5th Dimension” i 2008.

Debutalbummet ”Aquarius” udkom i 2010 på pladeselskabet Sensory Records. I dag har Haken udgivet seks studiealbum, en EP og to live-album.


Between the Buried and Me


Between the Buried and Me er et amerikansk progressivt metalband fra North Carolina.

De blev grundlagt i 2000 og består af Tommy Giles Rogers Jr. som er vokalist/keyboardist, guitaristen og backing-sangeren Paul Waggoner, guitaristen Dustie Waring, bassisten/keyboardisten Dan Briggs og trommeslageren Blake Richardson.


Ifølge kritikere er bandets musikstil en blanding af progressiv metal, teknisk death metal, progressiv metalcore, avantgarde metal og metalcore sammen med andre musikstile. Et øjeblik spiller de thrash metal og i det næste spilles death metal med growls og tunge riffs.


Deres selvbetitlede debutalbum blev udgivet via Lifeforce Records i 2002. Between the Buried and Me har sammenlagt udgivet 10 studiealbum og deres seneste album ”Colors II” blev udgivet i 2021. Udover dette har de lavet et coveralbum samt en EP.

Arrangør

Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.

Lokation

Pumpehuset Pumpehuset, Studiestræde 52, 1554 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .