Halberg & Friends - Tølløse

Gratis - DKK 145,00

Sted

Dato

03 nov 2022 kl. 20:00 - 21:15

Beskrivelse

Årets Spil Dansk-koncert 2022 på Sejergaardsskolen bliver intet mindre end et BRAG af en hyldest til mange af 80'ernes hits - skrevet af Poul Halberg.

Sejergaardsskolen er stolt af at kunne præsentere "HALBERG & FRIENDS" og "De Magiske Sange".
En farverig rejse gennem 40 års sangskrivning med sange som ”Magi i Luften”, ”Efterår”, ”Elskes af dig”, ”Spiller et spil”, ”Mandagsstævnemøde”, " Jeg vil la' lyset brænde", "Brændende Læber" og ”Transit" - og bandets single fra 2019 – ”Godaften & Farvel” – er også på repertoiret.

Og står der Halberg på plakaten, er der selvfølgelig også masser af god guitar i vente på en aften, hvor han sammen med sine Friends vil fyre den max af.

Sangene leveres med intensitet, nerve og masser af spilleglæde fra dette SUPER line-up:

Poul Halberg - Guitar, Vokal
Heidi Degn - Vokal, Tamburin
Jette Schandorf - Bas, Kor
Jesper Thomsen - Trommer
Gorm Bülow - Keyboards

Som opvarmning til koncerten spiller bandet "The Formænd"  for til en god halv times fællesang fra den danske 80'er-sangskat, som er en tradition ved disse Spil Dansk-koncerter på Sejergaardsskolen.
Se mere om "The Formænd"

Programmet for aftenen:

18.00: Dørene åbnes, og det er muligt at hygge sig med lidt at spise og drikke (stor sandwich + sodavand kan købes på forhånd sammen med billetten). Der er desuden salg af kaffe, kage, vand/sodavand m.m.

19.00: Fællessang med "The Formænd" og danske 80'er-hits i massevis

19.40: Pause, hvor caféen er åben.

20.00: "Halberg & Friends" - "De Magiske Sange" (ca. 75 min.)

Koncerten finder sted i Sejergaardsskolens hal (med indkørsel fra Møllevej). Parkeringsmuligheder på skolen ved Vestergade og Møllevej. Desuden på P-pladsen på Tølløsevej, Jernbanevej og butikstorvet ved SuperBrugsen (Vestergade)

BEMÆRK, at der er unummererede siddepladser - og at der ikke kan købes alkoholiske drikke. 

Koncerten er en del af KODAs landsdækkende "Spil Dansk Uge".

PS: Hvis der mod forventning skulle opstå uventede restriktioner ift. deltagerantal, vil det være de SIDST købte billetter, der må annulleres og refunderes (oplysning pr. 24/3, 2022)

Arrangør

Privatskole med stort fokus på musik!

Lokation

Sejergaardsskolen Privatskole Sejergaardsskolen Privatskole, Sejergårdsvej 2, 4340 Tølløse

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .