HALLOWEEN-MYSTERIET (musical)

28 okt 2018 kl. 10:30 - 11:30

KU.BE, Dirch Passers Allé 4, 2000 Frederiksberg

OBS! "Halloween-mysteriet" spiller flere gange dagligt, så vær sikker på, at du har klikket dig ind på det rette spilletidspunkt i forhold til, hvornår på dagen du ønsker at se forestillingen. Se oversigten over samlede spilletider længere nede...

Se ovenstående trailer for Musicalteatrets "HALLOWEEN-MYSTERIET" (og hør uddrag af sangene)!


Glæd dig til Musicalteatrets genopsætning af Danmarks første halloween-musical “Halloween-mysteriet” – en hyggelig, underholdende og sjov teaterforestilling for hele familien (egnet for alle voksne og børn fra 3 år og op), som først blev sat op i 2015 og nu har repremiere i KU.BE på Frederiksberg d. 23. oktober - 4. november 2018. Forestillingen varer ca. 60 minutter og spiller hele 32 gange i spilleperioden.
Køb billetter nu! Du kan samtidig også købe cd-soundtrack med alle sangene fra forestillingen, børnebog med hele historien, den officielle plakat – eller spar penge ved at købe cd/børnebog/plakat-rabatpakken! Købte cd'er, børnebøger, plakater og rabatpakker udleveres til dig på dagen, når du kommer for at se forestillingen.

"Halloween-mysteriet" udspiller sig i landet Halloweendonesien, hvor kongen Kong Græs har mistet sit Magiske Græskar, som han bruger til at styre landet. Han sender sin barndomsven, bondemanden GræsKarsten, ud på en eventyrlig rejse gennem kongeriget for at finde frem til det dyrebare Græskar. På sin tur møder GræsKarsten en masse nye væsner og venner, bl.a. den beskidte tjenestepige Græskarpot, soldaten GræsKarptajn Pumpkin, de ufarlige spøgelser Spøg og Skæmt samt Den Tarvelige Heks og hendes søster, Den Tarvelige Heks 2. Efter mange mystiske oplevelser når den nye venneflok til sidst frem til tyvene, men hvorfor blev Det Magiske Græskar stjålet? Hvad er Det Magiske Græskars store hemmelighed? Og får GræsKarsten nogensinde ført Græskarret tilbage i sikre hænder hos Kong Græs igen?

Halloween-mysteriet” er Musicalteatrets syvende familiemusical og er en sjov, lærerig og eventyrlig teateroplevelse, fyldt med fantastiske sange og flotte, farverige figurer! Rasmus Mansachs står bag idé og manuskript (samt musicalens sange i samarbejde med Thomas Gylling Andersen). Stephanie Dedieu står for instruktionen af de 8 skuespillere, sangere og dansere på scenen. Det vil være muligt for publikum at hilse på de medvirkende efter forestillingen og få taget billeder sammen med dem.

Spilledatoer/tidspunkter 2018
Tirsdag d. 23. oktober: Kl. 09:45 + 11:30
Onsdag d. 24. oktober: Kl. 09:45 + 11:30
Torsdag d. 25. oktober: Kl. 09:45 + 11:30
Fredag d. 26. oktober: Kl. 09:45 + 11:30 + 17:30
Lørdag d. 27. oktober: Kl. 10:30 + 12:30 + 14:30
Søndag d. 28. oktober: Kl. 10:30 + 12:30 + 14:30
Mandag d. 29. oktober: Kl. 09:45 + 11:30
Tirsdag d. 30. oktober: Kl. 09:45 + 11:30
Onsdag d. 31. oktober: Kl. 09:45 + 11:30
Torsdag d. 1. november: Kl. 09:45 + 11:30
Fredag d. 2. november: Kl. 09:45 + 11:30 + 17:30
Lørdag d. 3. november: Kl. 10:30 + 12:30 + 14:30
Søndag d. 4. november: Kl. 10:30 + 12:30 + 14:30
Du kan vælge en anden spilledato end den, som du er inde på nu, ved at klikke på den samlede oversigt over alle forestillinger af "Halloween-mysteriet" her.

Om billetsalget
Billetterne er unummererede og koster 65 kr. stk. + gebyr for alle børn/voksne (uanset alder). Har du købt billetter og ønsker at få dem refunderet, hvis du hellere vil se forestillingen på et andet tidspunkt/dato, bedes du senest 7 dage før den forestilling, som du oprindeligt har købt billetter til, kontakte Musicalteatrets billetafdeling (og oplyse købers navn, ordrenummer og spilledato/tidspunkt på dit oprindelige køb) på: billet@musicalteatret.dk – Musicalteatret vil derefter kontakte Billetto om af få dine billetter refunderet, så du kan købe nye billetter til det spilletidspunkt, som du foretrækker i stedet. Billetterne kan ikke ombyttes direkte (kun refunderes), og Billettos købsgebyrer tilbagebetales ikke ved refundering.
Det er muligt for publikum i kørestol at se forestillingen “Halloween-mysteriet” – du skal blot købe en "BILLET (kørestol)" i stedet for en almindelig billet (så vi kan gøre plads til dig på dagen), og du vil så ved ankomst få anvist plads i salen af billetpersonalet i indgangen. Der er et begrænset antal kørestolspladser til salg til hver forestilling.
Køber du cd, børnebog, plakat eller rabatpakke, får du dem udleveret på dagen, når du ankommer i salen. Disse varer kan ikke eftersendes ved manglende afhentning.

Rabat-tilbud til institutioner og skoler
Kunne du tænke dig at komme ind at se “Halloween-mysteriet” med flere børn fra din skole, børnehave, fritidshjem eller en anden institution? Alle institutioner og skoler kan få særlig rabatordning på billetter til “Halloween-mysteriet”, og det vil være muligt at betale via EAN-faktura, hvis man ønsker det. Skriv til Musicalteatrets billetafdeling for at høre mere:

billet@musicalteatret.dkOm KU.BE
“Halloween-mysteriet” bliver opført i KU.BE (se billedet ovenfor), som er et Kultur & Bevægelseshus, der åbnede dørene i 2016 til et fantastisk, opfindsomt byggeri for børn og voksne i alle aldre, fyldt klatrestativer, rutsjebaner og meget andet. KU.BE ligger på Dirch Passers Allé 4, 2000 Frederiksberg ved det store transport-knudepunkt Flintholm st. Ud over metro og S-toge kører buslinjerne 9A, 10, 13, 21, 22, 31, 34 og 142 også til spillestedet. Er du i bil, er der en stor parkeringskælder tilknyttet KU.BE. Læs meget mere om KU.BE på deres hjemmeside her.

TIL DE VOKSNE: Glæd dig også til Årets Nye Danske Musical 2019!
Gå ikke glip af Musicalteatrets dramatiske, rørende og stemningsfyldte verdenspremiere på thriller-musicalen "Jack the Ripper: The Musical"! Tag med tilbage til Londons slumkvarter i 1880'erne på Folketeatrets Store Turnéscene i april-maj 2019 og få dig en helt usædvanlig teateroplevelse for alle sanserne. Læs mere om "JACK THE RIPPER: THE MUSICAL" og hvordan du skriver dig op til billetsalgs-påmindelse her: musicalteatret.dk/jacktheripper

BILLET

Salg lukket

BILLET (kørestol)

Salg lukket

Cd-soundtrack (udleveres på dagen)

Salg lukket

Børnebog (udleveres på dagen)

Salg lukket

Plakat (udleveres på spilledagen)

Salg lukket

RABATPAKKE cd+børnebog+plakat (udleveres på spilledagen)

Salg lukket