eventet sluttede

Halloween på Volden

DKK 25,00 - DKK 50,00

Dato

29 okt 2016 kl. 16:00 - 18:30

Beskrivelse

Kom i tidsrummet kl. 16-18.30
Jo senere du kommer-jo mere uhyggeligt bliver det ...

Der er arrangeret en rigtig u-hyggelige gåtur på 2,5 km på Volden. Der er fakler og lanterner, græskarhoveder med lys i og I møder trolde, hekse og andet godtfolk, som synes at tusmørket er den bedste tid på dagen. På pladsen optræder bandet Fairy’s Tail med godt musik.

Der er ’Story-Telling-telt’ og ’Tør du gå ind i mørket?’ - Der er diplomer til de børn, der har turdet gennemføre turen..
Tag familien med, nyd volden og få gåsehud...
For vi lover gys og grin på turen rundt...

Ved at gå turen hjælper du Soroptimist International Fredericia med at samle penge ind til børn og kvinder, lokalt, nationalt og internationalt. Vi støtter mange lokale initiativer bl.a. Krisecenteret for Kvinder se mere på vores hjemmeside. Internationalt samler vi penge til Moving the World - bedre kendt som Stop Sult.

Arrangør

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .