Halloween Run 2018 - Runners DK Vejle

31 okt 2018 kl. 18:30 - 21:30

Gorilla Park Vejle, Helligkildevej 60, 7100 Vejle


Efter mørkets frembrud, er der kun en ting der er sikker - kun de modigste dukker op i skoven!
Årets Halloween Run for og af Runners DK tager udgangspunkt, i en lille afsides krog tæt på Gorilla Park i Vejle. Spændingen starter på en lille sti, som vil føre jer i flere afkroge af skoven. Der vil være store stier, små stier, mudrede stier, bakker og ukendte elementer lurende i skoven der blot venter på de modigste løbere. Kan det mon være at det ukendte lokkes af din puls? Det pumpende hjertes genlyd i den mørke skov, der kun afbrydes af uglernes advarende lyd mod at begive sig dybere ind i mørket? Eller.... er dit eneste faste holdepunkt mod total panik - dit lys? Der er kun en måde at finde ud af det på - LØB!

Nå, mon ikke stemningen er ved at være på plads ;)

Her kommer alt det praktiske om vores løb:

Der er sidste tilmeldingsfrist torsdag d. 18. oktober af hensyn til praktiske ting, så derfor vil vi gerne bede alle om at respektere dette :) Skulle man senere finde ud af at man gerne vil deltage, kontakt da enten Sanjin, Svendaage eller Jimmi.

Løbet starter kl. 18:30 i år med afgang fra en lille hytte meget tæt på Gorilla Parken - der er lys der indikerer hvor I skal gå hen. Der er gode parkeringsmuligheder tæt på og kom gerne lidt før. Der er racebriefing 18:15.

For de af jer der kommer langvej fra, så vil der være mulighed for omklædning og eventuelt bad.


Ruten er ca. 7 km lang, der er ingen forhindringer langs ruten, men forvent at det er en god ide at løbe i trailsko.

Pandelampe eller anden form for lyskilde er et krav! Undgå derfor at løbe med refleksveste, da det kommer til at genere på grund af lyset fra lamperne.

Hele ruten er markeret med orange flag langs jorden. I år har vi flag med indbyggede reflekser, så I gerne skulle se dem endnu nemmere.

Der vil væe et depot med vand efter løbet og forhåbentligt et par flere overraskelser.

Vi glæder os vanvittig meget til at se så mange som muligt og forhåbentligt får alle en kanon oplevelse ud af arrangmenetet :)
Tag gerne billeder undervejs og del dem med os her i begivenheden eller i vores gruppe Runners DK Vejle! :)

Løbet er helt og aldeles på eget personligt ansvar, hvorfor Runners DK Vejle, arrangørerne eller medhjælperne ikke kan stilles til ansvar for ting- eller personskade.

Gratis

Salg lukket