Halloween Run 2023

Halloween Run 2023

Fra DKK 75,00

Sted

Dato

29 okt 2023 kl. 10:00 - 15:00

Beskrivelse

Kom med til Halloween Run i Hvidovre C og få en sjov, aktiv og uhyggelig dag den 29. oktober 2023.

Når I deltager i løbet, støtter I samtidig Legeheltene som laver aktiviteter for indlagte børn på de danske børneafdelinger.

Løbet starter i butikscenteret Hvidovre C. Alle børn får en gymnastikrygsæk med overraskelser fra butikkerne i centeret. Derefter starter løbet som tager løberne rundt i de grønne områder omkring centeret. Distancen er ca. 4 km. Her skal I på jagt efter ledetråde og undervejs lave aktiviteter med hinanden. 

Når I kommer i mål, er der medaljer til alle børn og der er præmier til de bedst udklædte, så kom I jeres bedste udklædning.

Arrangør

Hyggeligt og Nærværende familieløb for alle. Besøg www.junglerun.dk for mere info.

Lokation

Hvidovre C, Laurits Olsensvej 1, 2650 Hvidovre

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Anbefalede events
Events du har kigget på