eventet sluttede

Halvårskort til Musikefterskolen i Humbles koncerter

DKK 150,00

Sted

Dato

14 jan 2022 kl. 12:00 - 20:00

Beskrivelse

Få fri adgang til Musikefterskolens koncerter resten af skoleåret 21/22


Med et halvårskort til Musikefterskolen i Humbles koncerter får du fri adgang til følgende koncerter for kun 150 kr.:

1̶.̶ ̶f̶e̶b̶r̶u̶a̶r̶:̶ ̶C̶h̶o̶u̶c̶k̶ ̶B̶w̶a̶̶̶ (udskudt - ny dato annonceres senere)

   22. februar: Caktus

   24. marts: MECC (Mads Egetoft Calcuttan Connection)

   20. april: Kalaha feat. Hilal Kaya

   16. maj: Noplace

   Musikefterskolen i Humble tilbyder hvert år et ambitiøst koncertprogram med musikere fra hele verden. Koncertprogrammet udforsker i særdeleshed musikverdenens nicher og kringelkroge, det eksperimenterende og genrenedbrydende/genredefinerende. Fokus er på variation i både musikalsk udtryk, alder og køn, og det overordnede mål er at præsentere et varieret og anderledes koncertprogram med stor kunstnerisk dybde. Dette gør også, at vi genremæssigt igennem et år eksempelvis kan præsentere så forskellige ting som tysk free-jazz, amerikansk støjrock, britisk afrobeat, dansk hiphop, indonesisk folklore, indisk sufi og dansk punk. 

   Skolen har et omfattende musikernetværk og et frugtbart booking-samarbejde med Momentum Musik i Odense, som bevirker, at vi ofte har besøg af større udenlandske navne, der er på turné i Europa. Mange af de besøgende kunstnere interagerer også med eleverne i form af talks, workshops eller jam-sessions, og det er således begivenheder, der rækker langt ud over den almindelige koncertoplevelse.

   Et halvårskort koster 150 kr. Ved køb af et årskort kan du bl.a. opleve følgende acts:

   Arrangør

   Lokation

   Musikefterskolen i Humble Hovedgaden 21, 5932 Humble

   FAQ

   • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

   • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

   • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

   • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

   • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .