spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Halvcirkel & Anders Lauge Meldgaard, Yngel og Wood Organization

Afholdt event

Halvcirkel & Anders Lauge Meldgaard, Yngel og Wood Organization

Fra DKK 80,00

Sted

Dato

25 maj 2022 kl. 20:00 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

Christianshavns Beboerhus præsenterer: Halvcirkel & Anders Lauge Meldgaard, Yngel og Wood Organization

Dør: kl. 19.30

Entre: 80 kr.

HALVCIRKEL OPFØRER FRAGMENT 94

Dette er en releasekoncert for Fragment 94 komponeret af Anders Lauge Meldgaard til strygekvartetten Halvcirkel. Releasekoncerten skulle egentligt have været afholdt for et halvt år siden, men du kan nok gætte hvorfor koncerten blev udskudt. 

Fragment 94 er en art dekonstrueret kærlighedssang med langsom recitation af digtet Fragment 94, som er skrevet af Mette Moestrup over tekstfragmenter af Saphos. Gennem gentagelser og langsomme og forskellige tempi, forstørres enkelte ord, sætninger og stemninger fra Moestrups digt op. 

Partituret til Fragment 94 er et åbent partitur, hvor musikerne veksler mellem at spille i individuelle tempi og passager med faste unisone tempi. I dele af værket er det fastlagt på forhånd, hvilke instrumentalister der spiller hvad, og i andre er det op til musikerne selv at bestemme, hvem der spiller hvilke melodier, figurer, teksturer osv. 

Mange muligheder og valg kan træffes af musikerne under opførelsen, så man kan høre tilblivelsesprocessen i opførelsen, hvilket skaber et rum for ikke-hierarkisk og legende, sprød interaktion.

Værket blev indspillet af Halvcirkel og Mette Moestrup og udgivet på vinyl samt digitalt af År & Dag i efteråret 2021.

Anders Lauge Meldgaard vil denne aften i selskab med Halvcirkel opføre Fragment 94 live.

Lineup:

Pernille Kristiansen - violin

Bettina Marie Ezaki - violin

Mika Persdotter - bratch

Nicole Hogstrand - cello

Anders Lauge Meldgaard - ondes martenot

Se mere: https://anderslaugemeldgaard.bandcamp.com/album/fragment-94

YNGEL

Yngel rækker tilbage i fortiden og skubber samtidig blidt og vedholdende til grænserne for, hvordan lyde kan blive til med elektriske og akustiske guitarer. Duoens musik er fyldt med skrøbelig kompleksitet og melankolsk resonans, hvor sten og metalobjekter ofte bliver brugt til at udfolde guitarens klange. De har i de seneste år udgivet fire album. 

Yngel indleder på denne aften et nyt samarbejde med Anders Lauge Meldgaard, hvor de vil opføre skitser og udkast til nye sange skrevet på baggrund af Sapho’s tekstfragmenter.

Emil Palme - guitar

Taus Bregnhøj-Olesen - guitar

WOOD ORGANIZATION

Wood Organization er en åben konstellation, centreret omkring duoen Szymon Pimpon Gasiorek (trommer/elektronik/vox) og Tomo Jacobson (kontrabas/elektronik/vox). Begge musikere kommer ud af Københavns pulserende impro-scene, og gruppen har ofte gæster med på scenen. Denne aften er Rasmus Kjær (keys) inviteret med. 

Wood Organization startede ud som et projekt, der improviserede ud fra inspiration fra naturens lyde, men på deres seneste udgivelse er de gået i en ny retning, som de kalder for drimpo (drøm + improvisation). Her frembringer de improvisationer baseret på akustiske grooves og abstrakte elektroniske skulpturer. Det er en eklektisk blanding af duoens forskellige påvirkninger - lige fra free jazz til pop til etnisk til disco til reggae.

Lokation

Christianshavns Beboerhus Christianshavns Beboerhus, Dronningensgade 34, 1420 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .