Færøsk historie og folkesagn blandet med storladen atmosfære er vartegnet for det færøske doom metal band Hamferð, der har brugt 2020 på at arbejde med materiale til deres næste plade og af samme grund kun har begivet sig ud i en håndfuld nøje udvalgte live-optrædener med koncentreret intensitet. Koncerten på Hotel Cecil den 6. december er én af disse. Koncerten er med siddepladser og et begrænset antal billetter.

Siden deres seneste kritikerroste album 'Támsins likam' udkom via legendariske Metal Blade Records i 2018, har Hamferð turneret i størstedelen af Europa og spillet på store festivaler såsom Wacken Open Air og Summer Breeze. Hamferð kombinerer et tungt og varieret lydbillede med det implicit melankolske i den færøske folkesjæl. Samtidig frembringer de deres eget lyriske univers, der skaber interesse hos en bred skare af lyttere. Gruppens koncept understreges yderligere af deres inderlige, storslåede og dynamiske optrædener hvor musik, lyrik og omgivelser skaber en meningsfuld helhed.

NB! Denne koncert er flyttet fra Hotel Cecil. Billetter købt til den oprindelige koncert gælder også til koncerten i Pumpehuset.

På grund af den nuværende coronasituation, bliver denne koncert afviklet for siddende publikum. Vi har indrettet Pumpehuset i en corona-venlig udgave, hvor vi forener energien fra et spillested med hyggen fra en tysk bierstube. Det betyder borde/bænke-opsætning i den store sal, så det er muligt både at hygge og høre koncert med vennerne samtidig. Indretningen og rammerne for koncerterne er udarbejdet i tæt samarbejde med myndighederne for at gøre koncerterne sikre og trygge for alle.

Særligt tilbud til Pumpehusets gæster
Fuldend din koncertoplevelse med en overnatning på Hotel Kong Arthur efter koncerten og start dagen derpå med Ny Nordisk morgenbuffet, som er bæredygtig og økologisk. Læs mere og BOOK HER

Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke