Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Hamferð

Afholdt event

Hamferð

Fra DKK 220,00

Sted

Dato

24 apr 2024 kl. 19:00 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Den sagnsomspundne doom-sixtet fra Færøerne, Hamferð, har med mere end ti års erfaring indtaget pladsen som en af musikscenens mest kraftfulde og indlevende bands. Sorgen, de interpersonelle relationer med hinanden og publikum er drivkraften bag projektet.

Gruppen er aktuel med deres nye album Men Guðs hond er sterk. Det narrative koncept bag
albummet er inspireret af en rystende begivenhed i Sandvik i 1915, hvor der under en
hvalfangstkatastrofe døde 14 mænd, som drev hvaler i land i den stormfulde bugt. Landsbyens befolkning var vidne til tragedie fra havet.

Den sørgelige fortælling har givet Hamferð mulighed for kraftfuldt at aktualisere meningen bag deres Færøsk navn, der fokuserer på den traumatiske følelsesmæssige kraft bag et overnaturligt fænomen som dette.
“Når du ser nogen i Hamferð, ser du deres ophav," siger guitarist Theodor og fortsætter: 

“For det meste er det koner med ægtemænd til søs, som har set dem dryppende våde i dørkarmen midt om natten. Typisk i folkemunde er det en advarsel om, at noget slemt vil ske, og der er flere dokumenterede episoder af denne hændelse i Sandvik i 1915. Så det er en slags full circle for os".

Arrangør

Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.

Lokation

Pumpehuset, Studiestræde 52, 1554 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .