Hamlet48

16 sep 2017 kl. 16:15 - 17:45

BASTARDEN, Huset-KBH, Rådhusstræde 13, 1466 København K


"Hamlet48" er en forynglet bastardisering af Shakespeares oprindelige, hyper-komplekse værk. Værket er kendt på forhånd. Indstuderet. Af litteratur-historien såvel som performerne. Men på 48 timer, og så 48 timer igen, skal der skabes en ny forestilling fra bunden — med Hamlet som petriskål. Og hør nu! Publikum er ikke bare inviteret i 48+48 timer, de er nødvendige; i løbet af de første to døgn er alle interesserede hermed indbudt til at slå vejen forbi vores arbejdsrum som performere, scenografer, instruktører, dramaturger, statister, musikere, manuskriptforfattere, idémagere, kostumedesignere, kritikere, supportere og/eller meget andet. Folk må deltage så ofte og så længe de lyster, for så endeligt at se kulminationen af arbejdet i en egentlig, faktisk forestilling på sidstedagen.

“Alt kan lade sig gøre,” er et direkte citat af Pernille Vermund, men vigtigere endnu, som det meste er, et arbejds-motto for teaterfænomenet: Hamlet48.

Vi byder alle velkomne til et processuelt kaos, der efter de givne regler for naturlig selektion opstår af gydede, mørke vande hvis spilleregler på forhånd er ukendte!

"Hamlet48" er skabt af KREATUR


"Hamlet48" er en del af Vildskud Festival for uafhængig scenekunst.
Dagspas (100kr) og Festivalspas (200kr) kan købes her


Holdet bag:
Sofie Andersen
Simon Raundahl Lembcke
Monica Ejstrup Wie
Peter Ousager Andersen

Billet

Salg lukket