spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Hamsterhjulet og det gode liv

Afholdt event

Hamsterhjulet og det gode liv

Fra Gratis

Sted

Dato

21 jan 2020 kl. 18:30 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

Hele foråret vil Fremvirkes Forsamlingshus sætte fokus på vores livskvalitet, og hvorfor det gode liv er blevet shanghai’et af mindfullnes og eget ansvar for wellbeing. Hvordan har vi det egentlig, og er der andre veje ud af hamsterhjulet?

UNG I HAMSTERHJULET

Mange danske unge trives ikke – hvad gør vi ved det?

Danske unge er vokset op i et af verdens rigeste, lykkeligste og mest velfungerende samfund – og flere end nogensinde før mistrives psykisk. Flere er på psykofarmaka, og flere gør skade på sig selv. Hvorfor? Og hvad kan vi gøre ved det?

Hvem har det værst: pigerne eller drengene?
Psykiater og hjerneforsker Peter Lund Madsen fortæller, hvad den seneste forskning siger. Han giver også sit bud på, hvorfor de har det så skidt: øget ulighed og stadig flere, som har vanskeligt ved at føle, de har værdi. Desuden gør sociale medier ikke livet lettere: had og mobning går over gevind.

Hvad siger de unge selv?
Bestyrelsesmedlem i Dansk Ungdoms Fællesråd, Jonas Zimsen, fortæller om den ungeanalyse, som DUF har lavet i 2019.

Formand i Danske Gymnasieelevers Sammenslutning Martin Mejlgaard giver os et indblik i, hvordan de unge oplever deres situation. Hvad er det, de savner? Hvad kunne være bedre?

Hvad kan vi lære af fortiden, og hvordan tegner fremtiden sig?
Filosof og fremtidsforsker Lene Andersen sætter tingene i relief med et historisk kig på de unge menneskers lidelser og up-dates fra den teknologiske udvikling: Har de unge ikke altid haft det skidt? Og hvilken fremtid er vi på vej ind i, og løser dét de unges problemer?

I pausen er der veganske snacks, og bagefter diskuterer vi, hvordan vi bedst løser problemerne.

Teenagerne får ordet.

Aftenens vært: Lone Kühlmann

Ved flyglet: Kjeld Lauritsen

Teenagere kommer gratis ind, hvis de tager deres forældre med.


VI HAR HØRT, AT DER ER KNAS MED BETALINGEN VIA BILLETTO HER; hvis din betaling ikke går igennem, så skriv til la@fremvirke.dk

Arrangør

Fremvirke er en ny oplysningsbevægelse med indhold, der peger målrettet mod fremtiden.

Lokation

Vartov Vartov, Farvergade 27, 1463 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .