Hånd vs. ånd #2 – om dannelse

03 okt 2018 kl. 20:00 - 21:30

Festauditoriet på Science, indgang bag bygingen, Bülowvej 17, 2000 Frederiksberg C

Hånd vs. ånd – tre debataftener efterår 2018

Musikhøjskolens Aftenskoles debatsalon har forlagt residensen til det smukke festauditorie på Science, og allieret sig med bassist, debattør og foredragsholder Jens Skou Olsen, om at skabe rammerne for efterårets debatrække, der kaster lys over samspillet mellem hånd og ånd.

Anden gæst og meddebattør er Lektor, forfatter og foredragsholder, Steen Nepper Larsen, der i selskab med debatrækkens moderator og opponent Jens Skou Olsen vil undersøge dannelsen som en afgørende forudsætning for et lykkeligt sammenspil mellem hånd og ånd.

Aftenens debat er den anden ud af tre. Den sidste kan opleves onsdag d. 7. november kl. 20.00: Hånd vs. ånd#3 – om det musiske
Med Ole Fogh Kirkeby, Professor, mag. art, Dr. phil og Jens Skou olsen, Docent, jazzmusiker, forfatter og foredragsholder.

Mere om aftenens deltagere

Steen Nepper Larsen
Lektor, forfatter og foredragsholder. Steen Nepper Larsen er til daglig lektor ved Danmarks Pædagogiske Universitet og cand.mag. i historie og samfundsfag fra RUC. Han er tilknyttet Information og Dansk pædagogisk Tidsskrift som anmelder og har igennem flere år været en markant stemme i debatten om bl.a. konkurrencestaten, dannelsesbegrebet, læring og pædagogik.

Jens Skou Olsen
Docent, jazzmusiker, forfatter og foredragsholder. Jens Skou Olsen er Ph.d. fra RUC og docent ved Rytmisk Musikkonservatorium i København. Han er sideløbende med sin kunstneriske praksis travlt optaget den aktuelle samfundsudvikling, hvor han ser overfladiskhed, letkøbthed, ensomhed, rodløshed, pseudo-arbejde, pseudo-akademisering, salgstænkning og smartness som noget, der truer med at løbe vores kultur over ende.

Billet

Salg lukket