Hånd vs. ånd #3 – om det musiske

07 nov 2018 kl. 20:00 - 21:30

Festauditoriet på Science, indgang bag bygningen, Bülowsvej 17, 2000 Frederiksberg C

Hånd vs. ånd – tre debataftener efterår 2018

Musikhøjskolens Aftenskoles debatsalon har forlagt residensen til det smukke festauditorie på Science, og allieret sig med bassist, debattør og foredragsholder Jens Skou Olsen, om at skabe rammerne for efterårets debatrække, der kaster lys over samspillet mellem hånd og ånd. Sidste gæst og meddebattør er filosof, forfatter og foredragsholder Ole Fogh Kirkeby.

Om aftenens debat
Hånden og ånden – vi er ikke i tvivl om deres afgørende indflydelse på, hvordan vores livsrejse udfolder sig; men hvordan arbejder de sammen - er deres dialog ligefrem en duet, hvor de på musisk vis spiller sammen i egentlig forstand? Kan man forstå vores åndelige og håndelige liv som en musisk praksis, hvor stemthed, tonefald, rytmik, klang og frasering ligefrem former vores liv? Denne tredje af tre debataftener på Københavns Universitet Science vil Ole Fogh Kirkeby og Jens Skou Olsen debattere hånd, ånd og det musiske som den måde, hvor hånd og ånd spiller sammen!

Om aftenens debattører

Ole Fogh Kirkeby
Filosof, forfatter og foredragsholder. Ole Fogh Kirkeby er professor ved Copenhagen Business School i København og direktør for Center for Kunst & Lederskab. Han har gennem de sidste femten år udviklet en filosofisk teori om begivenheden som centrum i vort liv. Som direktør for Center for Kunst & Lederskab har han arbejdet med de nye perspektiver ledelse kan uddrage af kunst, og han har videreudviklet det græske samtalekoncept for ledere, ”protreptikken” såvel praktisk som teoretisk.

Jens Skou Olsen
Docent, jazzmusiker, forfatter og foredragsholder. Jens Skou Olsen er Ph.d. fra RUC og docent ved Rytmisk Musikkonservatorium i København. Han er sideløbende med sin kunstneriske praksis travlt optaget den aktuelle samfundsudvikling, hvor han ser overfladiskhed, letkøbthed, ensomhed, rodløshed, pseudo-arbejde, pseudo-akademisering, salgstænkning og smartness som noget, der truer med at løbe vores kultur over ende.

Billet

Salg lukket