spring til hovedindhold

Hanne Marie Houkjær hos KFM

Sidste chance

Hanne Marie Houkjær hos KFM

Fra DKK 40,00

Sted

Dato

22 maj 2024 kl. 18:30 - 20:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

Forfatterarrangement med Hanne Marie Houkjær

Mød forfatteren, som vil læse op og fortælle om sin nye bog

Lysninger


Om bogen:

"Midt i 1970’erne møder seksårige Sofie den excentriske godsejer Ingeborg Bang i pels og gummistøvler hos den lokale købmand. Over 30 år senere flytter Sofie tilbage til barndomshjemmet for at passe sin døende far og banker på døren til det nedslidte gods, hvor Ingeborg stadig lever.

Hun er forblevet en gåde for folk på egnen. I sin ungdom under besættelsen var hun hofdame og arving til Aakær Gods, men hun brød ud af de fastlagte rammer for at udvikle sig som fotograf og kunstner. Det går op for Sofie, at de to deler tanker, hemmeligheder og længsler, både som kvinder, mødre og døtre.

Lysninger er Hanne Marie Houkjærs debutroman og spænder fra en østjysk herregård over Amalienborg og besættelsens modstandskamp i hovedstaden til en præstegård på Mols, den jyske natur og en vindblæst kunstnerkoloni på en øde bjergtop nær Firenze.

Hanne Marie Houkjær, f. 1968, er uddannet teolog. Har tidligere udgivet Mennesket og verden sammen med idéhistorikeren, prof. Johannes Sløk. Hun har været præst på Mols og i Risskov og flyttede ind i naturen nær ved Aakær Gods, der sammen med en kunstnerby nær Firenze, København og den østjyske by Odder danner rammen om handlingen i Hanne Marie Houkjærs debutroman, Lysninger."

Arrangør

Lokation

BOGhandleren Aarhus Kristian F. Møller, Store Torv 5, 8000 Aarhus

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser
Genbesøg begivenheder