Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Hannes Seidl "LAND" (Scenatet)

Afholdt event

Hannes Seidl "LAND" (Scenatet)

Fra DKK 60,00

Sted

Dato

08 nov 2020 kl. 18:00 - 23:00

Beskrivelse

Det danske ensemble Scenatet har i mange år arbejdet med musikteater, opera og koncerter med stærkt visuelt eller dramatisk udtryk, og med opførelsen af Land sætter de en ny milepæl i dansk musikliv. Eller flytter en musikteatermilepæl et godt stykke videre ud i landskabet.

Land er den del af en trilogi skabt af instruktør og filmmager Daniel Kötter og komponist Hannes Seidl, og den fulde titel er Land (Stadt Fluss). Som udgangspunkt for værket flyttede ophavsmændene på landet, og i de fem timer, forestillingen varer, er det også der, publikum befinder sig. I landlige omgivelser spiller musikken, man spiser, læser, bevæger sig sammen med musikken og filmen. Som de selv beskriver det: ”I trilogien Stadt Land Fluss gør Kötter/Seidl udendørs til indendørs” eller mere præcist oversat fra det tyske: ”Det udendørs rum bliver til det indvendige rum”. Scenen bliver et fælles rum – på landet – hvor optrædende, musikere og publikum sammen skaber Land.

Forestillingen Land stammer fra 2018 og er allerede blevet opført en del gange i Tyskland og denne gang for første gang i Danmark.

PROGRAM
Hannes Seidl: Land (Stadt Fluss)


*Har du lyst til at opleve flere koncerter på årets KLANG-Festival? - så læs mere om årets “Rabatbillet” på http://klang.dk/2020/billetter/.

(Du kan også købe billetter med rabat hvis du er studerende.)

KLANG – Festival er Danmarks største, internationale festival for samtidsmusik. Siden 2009 har KLANG været en fast bastion i dansk kulturliv. Pga. coronakrisen finder KLANG i år sted 30/10-8/11 og kan opleves på en række spillesteder i hovedstadsområdet.

Læs seneste opdateringer om hvordan KLANG-Festivalen passer på dig under de nuværende coronarestrikstioner på klang.dk

Arrangør

KLANG – Copenhagen Avantgarde Music Festival er Danmarks største og internationale festival for samtidsmusik, fra den 1. – 10. juni 2023 afholdes festivalen i mange forskellige venues, rundtom i København.

Lokation

Refshalevej 173 A, København K Refshalevej 173 A, København K, CPH contemporary, 1432 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .