Hans Knudsen & Christian Bundgaard - Piano Battle

05 mar 2016 kl. 15:00 - 16:45
Billetter DKK 50,00
Billetter DKK 50,00

4 hænder, 20 fingre, 2 klaverer, 176 tangenter og dobbelt op på røverhistorier, ja så har du Hans Knudsen og Christian Bundgaard. To pianister med en kæmpe passion for blues og New Orleans klaver-traditionerne. Denne eftermiddag har de taget den såkaldte "piano-battle", tradition op. De spiller både "mod hindanden" og sammen.

Da der ofte ikke er står to klaverer på en scene, så er det kun ved specielle lejligheder, at pianister spiller sammen – lige som denne. Udover at det er sjældent at to pianister spiller sammen - ja så er det endnu mere sjældent, når der er små 44 år imellem dem.

Det er dog ikke til at tage fejl af, at når man hører Hans Knudsen og Christian Bundgaard spille sammen og hver for sig, ja så deler de samme musikalske forbilleder. Forbilleder som Professor Longhair, Otis Spann, Allen Toussaint, Jay Mcshann m.fl.

Det ses også tydeligt, når de to pianister deler scenen at passionen, venskabet og respekten, for hinandens tilgange til samme musik, bliver omdannet til højt humør og sprøde toner.

Event aflyst

Hans Knudsen & Christian Bundgaard - Piano Battle

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke