Happy Hips - Yoga i Børkop

19 aug 2018 kl. 15:00 - 17:00

Shape Fitness og Motion , Industrivej 36, 7080 Børkop

Tema Søndag - Happy Hips

Tema søndag - yoga i Børkop, er en to timers hatha flow, hvor du får tid og mulighed for, at fordybe dig i din yoga praksis. For hver gang vil der være et overordnet fokusområde, som for eksempel hofte åbner. For alle disse tema søndagen vil det altid være med henblik på at skabe plads og bevæglighed i rygsøjlen. Uanset temaet vil du få arbejdet med hele din krop, så din praksis bliver en afbalanceret og en sikker praksis.

Søndag d. 19 august 2018 kl 15-17 vil temaet være Happy Hips, hvor der vil blive arbejdet med at åbne op i hofterne.

Et stille siddende job, megen løbe- eller styrketræning er nogle få af de mange grunde til, at man kan opleve stivhed i hofterne. For nogle så meget, at det kan være svært eller umuligt at sidde behageligt på gulvet og en krydsbensstilling er noget man husker fra ungdommen.

Stivhed i hoften kan komme til udtryk som lændesmerter. Så en øget mobilitet i hofterne kan være med til at afhjælpe smerten.

Der er dog flere grunde til, at man kan føle sig låst eller stiv i hofterne, længere perioder med stress kan sætte sig i hofterne, da man ofte vil spænde op i området for, at være klar til at stikke af fra situationen.

Så denne søndag, vil du få mulighed for, at få løsnet op i hofterne og måske skabt lidt mere bevæglighed, så du kan fortsætte med hverdagens gøremål. Timen rundes af med en god lang afspændning.

Alle kan deltage uanset niveau

Hvornår: Søndag d. 19. august 2018 KL. 15.00-17.00

Sted: SHAPE fitness & motion - Industrivej 36 - 7080 Børkop

Pris: Kr. 200,-

Medbring: Gerne et par varme sokker og en trøje eller tæppe til afspændingen. Det vil være muligt at låne en yogamåtte, hvis du ikke har din egen.

Der er et begrænset antal pladser på workshoppen, så det er “først til mølle”.


Lidt om mig, din yogalærer på eventet:

Dagbjörts undervisning er sprudlende og hun har en legende tilgang til yogaen. Der er altid omsorg og overblik, når hendes milde smilende væsen byder dig indenfor til undervisning.

Hun guider dig sikkert gennem klassen med en oplevelse af, at du er i trygge hænder. Der er fokus på rolig styrkeopbyggende øvelser og dybe stræk.

Til daglig underviser Dagbjört på Hélt yoga studie på Frederiksberg og Doyoga på St. Kongesgade i København K.

Happy Hips

Salg lukket