HAR DU DET SEXLIV DU HAR BRUG FOR?

02 maj 2019 kl. 19:00 - 22:00

Gunløgsgade 1, 2300 København, Danmark, Gunløgsgade 1, 2300 København

Den kvindelige seksualitet set fri (Igen) - Fra stenalderen til swingeralderen.

Der er halvanden million singler i Danmark, vi er den næstmest utro nation i verden, og vi har en tårnhøj skilsmisse procent, så hvorfor er der så mange kvinder, der ikke har den kæreste eller det sexliv, de gerne vil have?

Der er noget, der ikke fungerer i det danske kærlighedsliv, og det skal vi have lavet om på. Tør du tage med?

Du vil få udfordret dine fordomme, blive inspireret og taget i hånden til en tur uden for det, som vi bilder os ind er ”normalt”, men det vil være med masser af latter og et glas bobler eller to (eller tre), og det hele bliver holdt i sundhedshusets smukke lokaler på Islands Brygge midt i København.

Vi tager springet udenfor de meget begrænsede regler, kvinder stadig får at vide, at deres seksualitet skal eksistere indenfor. Kvinder bliver nemlig stadig bildt ind, at sex og kærlighed er noget, der kommer fra et sted udenfor dem selv. Som de derfor ikke kan gøre noget ved eller selv har magten til at ændre og styre.

Den historie passer naturligvis ikke til moderne kvinder, der selvfølgelig kan tage styringen over deres eget kærlighedsliv, hvis de tør.

Fokus har været primært på juridisk og økonomisk ligestilling, og derfor har mange glemt den seksuelle ligestilling og frihed, og i dag er mange kvinder sørgeligt nok ofte blevet deres eget sexpoliti, uden helt at vide hvorfor, de egentligt holder sig selv tilbage. Det er simpelthen blevet en vane.

På denne aften sætter vi den moderne kvide fri fra fortidens fordomme og myter og finder ud af, hvor stor variation og frihed der er i at være sit eget helt enestående og skønne seksuelle væsen.

Der vil være historiske referencer, gennemgang af videnskabelige undersøgelser af menneskets/kvindens seksualitet og masser af anekdoter og eventyr fra den seksuelle underverden, som jeg har skrevet fra i mere end 20 år.

Den verden hvor alle kvinder er gudinder, der kan få hvad de vil have.

Foredrag af Bastian Larsen

Journalist/ fotograf og sexolog/ parterapeut, der har beskæftiget sig med sex og samliv gennem de sidste 25 år.

Arbejdet de sidste 5 år som parterapeut og sexolog og underviser kommende sexologer på sexologiskolen.dk og hos Joan Ørtings uddannelser, ligesom han holder foredrag og workshop regelmæssigt rundt omkring i landet.

Billet

DKK 150,00 + DKK 16,24 gebyr