Hår og makeup masterclass event ( Aarhus )

01 sep 2019 kl. 14:00 - 22:30

Stars festlokale , Holmstrupgårdvej 18 , 8220 Brabrand

Makeup og hår Masterclass event 

Instagram @styledbykhatera @josefine_le
 

Styled by Khatera x Josefine Le 

Det kræver vilje og beslutsomhed at følge sin drømme, udvikle sine færdigheder, og gribe chancen når den melder sig. Den chance giver vi dig nu. 

Eventet henvender sig til ALLE, makeup/hår entuiaster, makeupartister, frisører, og andre i beauty branchen som har et ønske om at lære nye makeup og styling teknikker. 

EVENT PROGRAM ( med forbehold for små ændringer.
Kl.14:00 Piger checker ind
Får udleveret deres goodiebag.( værdi op til 2500- kr. ) 
Velkomstdrink 


15:00 Første festmakeup demo på model. Kursister kan udføre på sig selv.

17:00 Gæster tilbydes buffet mad, og får tid til at snakke med hinanden og nyde maden. 

18:00 Festfrisure hår demo på 2 modeller. Håropsætning/fletteteknik og “how to do curls demo”

19:00 Contour/highlight demo på model og afsluttende festmakeup finish. 

20:30 Brud gør sin entre i brudkjole, slør, accessories, og kursister vil have mulighed for at stille spørgsmål omkring valg af makeup, produkterne og spørgsmål til demo på scene.

21:00 Udlevering af certifikat for deltagelse og fotografering. 

21:30 -23:00 Takker deltagerne og aftenen slutter med DJ musik, dans, kage/dessert og hygge til midnat. 🌸

Bestil her eller ring på 28445593 ❤️ 
Tak til alle sponsorer.
@inglotdenmark @smashboxcosmetics @styledbykhatera @benefitnordics @tigiprofessionals @youngblood_cosmetics @sephora_scandinavia @rebellacosmetics @byswiercz @stageline.danmark @headbrands @amikanordic @lowengrip @cloudninescandinavia @cakes__by_donia @sweet.symphonies_dk @coookiesnsweets @butikjadoree @butikkarrizma

Du kan live på scenen se hvordan man udfører en flot festmakeup. Vi vil på scenen blandt andet komme ind på 

• forberedelse af huden inden makeup• bryn •contouring • highlighting • baking• øjenskygge blending, valg af vipper samt påsætning af vipper• påføring af glitter/shimmer pigment•og meget mere. 

Josefine Le vil lave en demo på scene med den flotteste opsætning. Blandt andet med flette teknikker, nemme opsætninger og krøller.

Efter demo får du chancen til at se stille alle de spørgsmål du sidder inde med eller problematikker du møder i det daglige ifht makeup og hårstyling på kunder eller på dig selv. 

Er du kommende brud, så er det lige noget for dig og en oplagt mulighed for at få inspiration. Efter afsluttet demo, vil vi præsentere jer for en smuk brud som backstage er stylet med hår og makeup og er iført den smukkeste kjole fra @butikJadore. Vi vil give jer mulighed for at stille alle de spørgsmål I har til hendes styling fra top til tå. Måske er du kommende brud, måske er du til den mere blide “soft glam” makeup eller måske vil du gerne blive brude stylist i fremtiden. Alle kursister kommer helt tæt på bruden og vi vil hjælpe jer med alle de spørgsmål eller udfordringer I måtte have.

Du vil gå hjem med nye teknikker. Du vil få kendskab til nye hår og makeup produkter, som vil gøre dit arbejde meget mere gennemført. 

Alle kursister får en goodiebag og i den er der øjenskygge produkter, hårplejeprodukter, setting produkter, negleprodukter, liquid lipsticks, eyelashes osv. Værdi ca.2500- kr 


Vi har også sørget for mad og lækkerier så I samtidig bliver forkælet. og til at afslutte aftenen vil vi fejre hinanden med Dj musik og dans.   

Møde os og få svar på de spørgsmål du har til os som selvstændige og vi vil dele ud af vores mere end 11 års erfaring indenfor faget.  

Du vil efter at have afsluttet masterclassen få et bevis for din deltagelse og vil samtidig modtage et gavekort på 500,- hvis du tilmelder dig en af vores workshops de kommende måneder. 

Som makeupartist  / hårstylist er mulighederne mange. Brudestylist, FreelancerBeauty Advisor Selvstændig virksomhed, Fashion shows Fotoshoots, Tv og film. Er du allerede kosmetolog, vippeteknikker, designer, negleteknikker så vil det være oplagt at supplere med denne masterclass. 

Vi har også nogle rigtig gode præmier på højkant, blandet andet en glatjern fra cloudnine  som har en værdi op til 2000,- kr

Der er dresscode: Semi formal, så kom gerne fin i tøjet og være en del af vores skønhedsunivers, og lad os fejre hinanden. 


Vent ikke med at få bestilt din billet, da vi har begrænset goodiebags til rådighed. 

Bestil din billet her. 

Vi glæder os til at møde dig.