spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Har vi brug for melankolien i kunsten for at udvikle os som samfund?

Afholdt event

Har vi brug for melankolien i kunsten for at udvikle os som samfund?

Fra Gratis

Sted

Dato

30 aug 2020 kl. 14:00 - 15:30

Beskrivelse

Skovhuset Kunst & Natur inviterer til filosofisk samtale og debat mellem præst og billedkunstner Jørn Henrik Olsen og Jacob Hoff, kunstner og en af de tre kuratorer bag udstillingen Melankoli – En Utilsigtet Hændelse.

Har vi brug for melankolien i et kunstnerisk perspektiv for at udvikle os som samfund?
Den aktuelle udstilling Melankoli – En Utilsigtet Hændelse sætter den grå side af den menneskelige natur under luppen. Her har ti kunstnere skabt værker, der fortolker og filosoferer over den melankolske følelse i et samfund påvirket af usikkerhed og uvished. Samfundet har ændret sig markant det seneste halve år, hvor mange under lock-down dansede alene med melankolske og sorgfulde tanker.

Vi har i den forbindelse inviteret Jørn Henrik Olsen og Jacob Hoff til en samtale om, hvad melankoli er for mennesker i dag. Med udgangspunkt i udstillingens værker, tales værkerne ind i en hverdag og et samfund påvirket af COVID-19 pandemien.

Arrangementet vil både foregå siddende og gående. Som samtalen forløber, tager Jørn og Jacob jer med på en rejse ud i udstillingen, om melankoli, eksistens, billedkunst og filosofi.

Kom ind bag melankolien og værkerne i udstillingen, og deltag gerne selv i samtalen.
Der er mulighed for at købe en kop kaffe/the og kage i caféen i forbindelse med arrangementet.

Adgang: Arrangementet er gratis men kræver entrébillet til Skovhuset, som købes ved indgangen. Gratis entré for årskort.

Lokation

Ballerupvej 60, 3500 Værløse

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .