Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

HAR VI EN FREMTID? Online Psykiatritopmøde 2020

Afholdt event

HAR VI EN FREMTID? Online Psykiatritopmøde 2020

Fra Gratis

Online-event

Dato

08 okt 2020 kl. 19:00 - 22:15
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Psykiatritopmødet afholdes i år online! Det er nødvendigt og bliver rigtig spændende! 

Selvom det bliver anderledes i år, skal vi naturligvis stadig kæmpe sammen for at psykiatriområdet opprioriteres - og det gør vi på årets Psykiatritopmøde.

Årets tema handler om Danmarks børn og unge. Under overskriften: Har vi en fremtid? Vil vi stille de nødvendige spørgsmål. 

Hvorfor mistrives vores unge? Og hvad kan vi gøre for at give dem en fremtid uden altoverskyggende præstationspres og stigende mental mistrivsel? Hvorfor er der ikke mere fokus på forebyggelse? Og hvor er pengene henne? 

​Det er bare nogle af de spørgsmål som vi gennem faglige eksperter, velkendte talspersoner og talentfulde musikere vil stille de ministre, vi får besøg af til dette års Psykiatritopmøde! 

Özlem Cekic vil sammen med en medvært orkestrere Psykiatritopmødet i vores pop-up studie i Indre København. Herfra vil vi livetransmittere hele aftenen, så alle brugere, pårørende, peers og andre interesserede kan deltage i årets Psykiatritopmøde hjemme fra stuen.

Arrangementet er som altid helt gratis, men det er dog nødvendigt, at du tilmelder dig og downloader en billet her fra Billetto. Så ved vi, hvor mange vi er! Og hold så øje med din mail i dagene op til d. 8/10, hvor vi sender dig et link til det online Psykiatritopmøde. 

Tjek programmet her 
Følg med på facebook og vores hjemmeside, hvor der løbende offentliggøres oplægsholdere, paneldebatdeltagere samt musikalske indslag.

Vi glæder os til et online Psykiatritopmøde, og vi lover, at vi vil gøre alt for, at det bliver lige så favnende og lærerigt som altid.

Oplever du problemer med at downloade billet? Skriv gerne til info@detsocialenetvaerk.dk 

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .