Hareskov Spilfestival

26 nov 2017 kl. 10:00 - 18:00

Hareskovens Lilleskole, Skovbovænget 124, 2750 Ballerup


Hareskoven Spilfestival er stedet hvor børn og voksne kan prøve at spille brætspil, kortspil, figurspil og rollespil, som I ikke har prøvet før. Du behøver ikke at vide en noget om spillene i forvejen – bare du har lyst til at spille.

På spilfestivalen vil der være en masse spilentusiaster, der står klar til at lære dig om de udvalgte spil. Der er spil for alle aldre, herunder en masse spil for børn, familiespil, men også spil, der mest er for voksne.

Vi har udvalgt spil der ikke tager alt for lang tid at spille (eller i hvert fald prøve), så du kan nå at prøve en masse forskellige spil. Spilletiden vil ligge fra 15 minutter og opad – enkelte spil kan måske tage en time eller to.

De fleste af de spil som du kan prøve, kan du købe i spilfestivalens butik. Butikken står Fantask for, og de giver en god spilfestivalsrabat til deltagerne.

På Spilfestivalen afholdes Danmarksmesterskaberne i brætspillet Carcassonne. Turneringen begynder kl. 14. Vinderen kan senere tage til verdensmesterskaberne, der afholdes på den store brætspilsmesse i Essen i Tyskland.

På spilfestivalen er der en cafe, hvor du kan købe lidt at spise og drikke. Men du er også velkommen til at tage din egen madpakke med.


Hvor: Spilfestivalen afholdes på Hareskovens Lilleskole, Skovbovænget 124, 2750 Ballerup. Skolen ligger lige ved Hareskoven, og det er derfor en oplagt mulighed at kombinere festivalen med en tur i skoven eller fri leg på skolens arealer. Der er parkeringsmuligheder ude foran. Kommer man fra København og skal med offentligt transport holder Bus 165 og 42 tæt ved, eller man kan tage s-toget til Hareskov Station og gå hen til skolen. Det er ca. 15 min. gåtur.

Voksen

Salg lukket


Børn

Salg lukket