Hareskoven og bobler med Q-walk'n'talk

3500 Værløse, 3500 Værløse
01 apr 2020 kl. 18:00 - 20:30
Billetter DKK 325,00
Billetter DKK 325,00

Q-walk'n'talks første forårstur, hvor vi fejrer at både Q-Walk'n'talk, champagnepropperne og skovbunden springer ud.

Bevæge, berige og beruse - netværk kun for kvinder

Målet er, at vi bevæger os fysisk, beriger hinanden mentalt og får en oplevelse, som beruser og løfter os. Stormende beruset bliver du næppe af de forskellige bobler, der vil blive smagt undervejs på denne walk'n'talk, men mere af den fælles oplevelse og de relationer, du får med hjem på en ellers helt ordinær onsdag.

Vi mødes og slutter ved Hareskov station og bevæger os ca 7 km i Hareskoven. Undervejs gør vi stop, hvor der er fokus på at lade os bevæge, berige og beruse.

Profile picture
Q-walk'n'talk

Der sker noget, når kvinder samles med det formål at spille hinanden stærkere. Der sker noget med samtalen, når man går ude i det fælles rum naturen. Og der sker noget, når man nyder noget godt til ganen og åbner alle sine sanser. Q-walk’n’talks fælles gåture samler det hele og sørger for, at du får en oplevelse der bevæger, beriger og beruser dig.

Bevæge

Fælles for Q-walk’n’talks ture er, at vi bevæger os fysisk – og også gerne mentalt. Tempoet er sat efter, at alle kan være med, og at der er masser af luft til gode snakke.

Berige

Når vi går taler vi sammen om de emner, udfordringer og glæder som fylder. Nogle gange vil vi have et fælles tema eller en fælles ”talk-task”. Andre gange taler vi bare om det, som opstår i nuet, og lærer andre kvinder at kende ved at bidrage og lytte.

Beruse

Beruse handler ikke om promille, men om at føle sig opløftet og opstemt. En tur med Q-walk’n’talk skal bidrage til, at du går hjem stærkere og lettere, fordi du har trænet både hjerne, hjerte og ben – og fået noget lækkert til sanserne samtidigt.

Arrangør af walk and talk for kvinder er Rikke Hjørringgaard, cand.mag. i kommunikation og certificeret coach. Jeg er 46 år, arbejder til daglig som HR-chef og brænder for at skabe fællesskaber som udvikler både på et professionelt og personligt plan. Jeg er gift med Peter og sammen har vi to dejlige unger og bor i Hareskovby. Jeg drives af at komme ud og opleve, at være sammen med og lære af alle slags kvinder med forskellige baggrunde, historier og mål, og nyder at planlægge og nyde noget lækkert. Med Walk’n’Talk håber jeg at kunne skabe et fællesskab, som bevæger, beriger og beruser os alle på mange planer.

Event aflyst

Hareskoven og bobler med Q-walk'n'talk

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke