HARLEM SPIRIT OF GOSPEL I KØBENHAVN-Få Billetter !!

01 dec 2019 kl. 20:00 - 21:30

Sankt Johannes Kirke, Blegdamsvej 1A, 2200 København


DER ER NU UDSOLGT I KØBENHAVN..

MEN DER ER BILLETTER I RINGSTED

https://billetto.dk/e/harlem-s...The Harlem Spirit of Gospel fra New York synger julen ind med jule musik og gospel.

Fra selve det dybeste af Harlem, New York, får vi fornemt besøg tidens måske mest vel renommerede gospelkor på de kanter, ingen ringere end det 8 mand store The Harlem Spirit Of Gospel Choir!

Det er tæt på jul og kunne man forestille sig en mere vedkommende måde komme julen i møde på end at overvære en vaskeægte gospel koncert med alt hvad dertil hører af lovprisninger, glæde, god musik og fantastiske sangere, det bliver stort!


De fine sangere i Harlem Spirit of Gospel Choir er nøje udvalgt af bandets leder Mr. Anthony Morgan og korets sangere har optrådt med en perlerække af de største Gospel kor i USA og med ligeså mange prominente navne i amerikansk musik, så som: Aretha Franklin, Diana Ross, Stevie Wonder, Lyle Lovett, Christina Aguilera, Gladys Night, Cindy Lauper, The Band m. fl.

"Kontroverselle, professionelle, energiske, inspirerende og åndsfyldte! Det lyd og sanseindtryk, som The Harlem Spirit of Gospel møder en med, rammer en med en kraft, der ikke lader sig standse. De bevæger sig med englene."

https://www.facebook.com/event...

Billet UDSOLGT