Event aflyst

Harry Potter Quiz på Heidi's Bier Bar

DKK 50,00

Sted

Dato

18 jul 2020 kl. 19:00 - 25 jul 2020 kl. 22:00

Beskrivelse

En af de mest omtalte bøger og film i verden... Blev vi altså nødt til at invitere ind til det; derfor inviterer vi nu ind til... Nemlig HP-quiz!

Månedens quiz vil være med HARRY POTTER som tema!

Mange har finlæst bøgerne, nærstuderet filmene og memoreret replikkerne fra deres yndlingsscener.- nu er det jeres tur til at shine!

Quizzen vil tage jer rundt i det magiske univers og jeres paratviden kommer på prøve!

Så, saml jeres bedste hold (2-6) og få købt jeres billet til arrangementet!Billetprisen i forsalg er 50kr og inkluderer den første øl eller sjus, samt entréen naturligvis.

I døren vil entréprisen være 75kr.Vi åbner dørene klokken 19.00 og sidste tilmelding for hold er kl. 19.30.Der vil være sjove præmier til vinderne!

Køb jeres billet her: Vi glæder os til at starte en ny, månedlig, tradition med jer :-)

Arrangør

Lokation

Heidi's Bier Bar København Heidi's Bier Bar, Vestergade 18, 1550 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .