Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Harvest 2021

Afholdt event

Harvest 2021

Fra DKK 275,00

Sted

Dato

14 okt 2021 kl. 18:00 - 15 okt 2021 kl. 23:59
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

”Harvest” - en urban kulturevent og høstfest med roots, songwriter- og jazzmusik - er tilbage. Festivalen er for dig, der elsker håndspillet musik og savner nogen at høre det med. Det får du mulighed for nu, til to dage med det bedste af dansk og internationalt roots og songwriter fredag aften. Dertil et brag af en New Orleans fest torsdag.

Vi glæder os helt enormt til at genindtage de stemningsfulde unikke rammer på den yderste havnekaj på Refshaleøen i den nu nedlagte og super autentiske afmagnetiseringsstation - Magneten. Med havnefronten, byens lys og himlen som baggrundtæppe venter der to store aftener

Det er på tide vi alle kommer ud af coronaens skygge og møder hinanden i baren og på dansegulvet face to face. Vent ikke for længe med at købe billet, da der er et yderst begrænset antal til salg.

Ud over et unikt musikprogram serveres lækker soulfood fra BIG EASY fra kl. 18 og kolde drikkevarer til ganen.

I år blænder vi op for samarbejdet med Godset i Kolding, Spillestedet Vinduet i Bjert Gamle Brugs, Jazz i Trekanten samt Mardi Gras Copenhagen. 10 bands og artister over tre dage i to byer. What is not to like?

-----

Torsdag 14/10 kl 19:00 (Mad serveres fra kl 18:00)

Mardi Gras Copenhagen X Harvest 2021

Minifestivalen Mardi Gras Copenhagen præsenterer første dag på Harvest New Orleans kultur ala det legendariske Mardi Gras karneval. 4 bands og 2 solister står på scenen til en funky, varm og yderst festlig aften; En oplagt måde at ryste corona-tiden af sig OG samtidig ryste sin røv.

Mardi Gras Copenhagen foregår "normalt" under Copenhagen Jazz Festival, men denne aften præsenteres en kick off event i samarbejde med KBHs nye urbane roots festival; Harvest. Musikken fra New Orleans repræsenterer netop rødder af alt rytmisk musik og derfor er de to events i total grundlæggende synergi.

På scenen står cremen af det danske New Orleans miljø samt store navne fra blues scenen i Danmark; Dusty Rag Jazz Band giver den helt oldschool gademusik fra "The Big Easy" nyt, Danish Music Award vinder Big Creek Slim giver unik intimkoncert, Jazz Five møder soul og bluessangerinde Sahra Da Silva og til sidst giver legenderne fra Wonderbrazz en funky New Orleans lussing til dansegulvet plus special guest.

PROGRAM TORSDAG 14/10:
18.00: Dørene åbner og maden serveres
19.00: Dusty Rag Jazz Band
19.30: Big Creek Slim/Peter Nande/Chris Copen
20.30: Dusty Rag Jazz Band
21.00: Jazz Five feat. Sahra Da Silva
22.00: Dusty Rag Jazz Band

22.30: Wonderbrazz + special guest

Der ud over serveres lækre New Orleans drinks i baren, udsøgt soul food fra Big Easy Street Food og film screenings med kortfilm om New Orleans.

LINE-UP:

Wonderbrazz + special guest

”We are Wonderbrazz, we’re shaking your ass!” Sang, en tight hornsektion, trommer, percussion og hammondorgel er ingredienserne i Wonderbrazz magiske gryde. Tilsæt masser af interaktion med publikum, et udadvendt og let tilgængeligt mix af jazz, soul, boogaloo og New Orleans 2nd line og dér har du opskriften på en uforglemmelig aften i selskab med 6 fremragende musikere + special guest.

Jazz Five feat. Sahra Da Silva
Hvordan lyder det når Danmark møder New Orleans i 2021? Jazz Five giver svaret med deres funky og bluesy stil - denne gang med special guest, Sahra Da Silva.
Et sted i midten af soul, blues og jazz står Sahra Da Silva klippefast som en stadig spirende sangerinde med en stemme, der vokser sig større og flottere for hver dag. Hun har 10 år bag sig på den danske bluesscene og har optrådt med et utal af danske soul og blues artister.

Big Creek Slim/Peter Nande/Chris Copen

Hvis du er til autentisk blues og roots, så gå ikke glip af dette act når Mardi Gras Copenhagen forvandles til en Juke Joint som var det et sted dybt sydpå i Louisiana. Big Creek Slim AKA Marc Rune stormer fortsat frem på bluesscenen med sin rå og pågående stil. Big Creek Slim er lavet af blues eller også er blues lavet af ham. Han har netop vundet en Danish Music Award for tredje gang med albummet "First Born". Denne aften møde Big Creek Slim på scenen to sværvægtere på den danske blues-scene: den danske mundharmonika legende Peter Nande og den unge blues pianist, Chris Copen.

Dusty Rag Jazz Band
Dusty Rag Jazz Band (DRJB) blev til med formålet og drømmen om i videst muligt omfang, at tilgængeliggøre den levende jazzmusik i Danmark. Stilen og inspirationen trækker tydelige tråde til gademusikken i jazzens arnested, New Orleans.
Repertoiret består primært af traditionelle jazzsange med rødder i blues- og folkemusikken i 1900-tallets Amerika, men i de senere år har bandet også inkluderet danske viser, arabiske klagesange og egne kompositioner.

----

Fredag 14/10 kl 19:00 (Mad serveres fra kl 18:00)

3 stærke og personlige sangskrivere

PROGRAM:18.00: Dørene åbner og maden serveres
19.00: Kathrine Schmidt
20.30: Julie Maria
22.00: Irish Mythen


LINE-UP:

Irish Mythen(CAN/IRL)
’She is a force of nature and a gift from The Almighty’, har en anmelder engang sagt. Og hun har mere power end de fleste punkorkestre. Irish Mythens stemme bevæger sig fra silkeblød til rusten og rå i kanten, og bakkes op af hendes rustikke og rytmiske guitarspil. Hendes sange er 'in your face' og hun har taget det danske roots-publikum med storm på et utal af Tønderfestivaler og spillesteds-tournéer. Vi er mere end henrykte for at det er lykkes at få hende til Danmark igen.

Julie Maria
En af Danmarks absolut bedste sangskrivere - dette har Julie Maria bevist mange gange - også i år blev det til optagelse i den nye højskolesangbog. Julie Maria har i de senere år bevæget sig væk fra de mere hitprægede produktioner og fundet et nyt kunstnerisk udtryk - mere organisk, transparent, ærligt og råt. Hendes evne til at skrive hooks er der stadig intet galt med! Så glæd dig til at være vidne til et stop på Julie Marias musikalske rejse, der kun lige er begyndt.

Kathrine Schmidt
En af de mest vellykkede nye danske navne på americana-scenen i Danmark. Hende kommer vi til at høre mere til! Stilsikker sangskrivning og ubesværet sammenspil er nogle af ordene, der skal associeres med Kathrine Schmidt. Hendes vokal er langt over niveau og de harmoniske korarbejde er spot on. Hende glæder vi os til at følge.

Lokation

Magneten, Teaterøen Magneten, Teaterøen, William Wains Gade 18, 1432 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .