HaveFest'ival 17

17 jun 2017 kl. 12:00 - 18 jun 2017 kl. 02:00

Musikbaren, Raskvej 48, 8763 Rask Mølle

Musikbaren.dk præsentere

HaveFest'ival 2017

Vi vil gentage festen fra 2014, og 16. Denne gang dog større, længere, bredere, hyggeligere & sjovere, hvis du vil deltage, kan de fantastiske GRATIS billetter købes nu

Programmet vil som sidst være at finde på hjemmesiden og på facebook og der er denne gang igen et lidt bredere program. Der vil være små gengangere, men de hedder noget andet, så det tæller ikke.

Overnatning kan ske i eget medbragte HaveFest’ival telt på den GRATIS teltplads.. Billetter til teltplads bookes ved siden af, har du et stort telt så reserver 2 pladser. Campingvogn/autocamper er der også plads takket være vores dejlige naboer på FestivalP. I skal altså også booke på Billetto, så Karl kan få jer gelejdet ind på plads.

Der ligge også Bed&Breakfast i nærheden, men der må i altså selv se om der er plads. Deres hjemmeside er http://skyggerslund.dk Sidst vi snakkede med dem, var der vist 3 værelser ledige.

Hvis i overnatter er der mulighed for at hygge sammen med andre festival(bagstive) og indtage en simpel morgen-brækfast mellem 9 og 11, og for bare små 20,- book i forvejen, så har vi købt brød til dig.

Køb billet nu, og følg med på hjemmesiden.

Billetten er kun gyldig sammen med medlemskab af Musikbaren, som købes i musikbaren eller ved indgangen, kun 20,- år

HaveFest’ival2017 * www.havefestival.net * info@havefestival.dk

HaveFest'ival Voksen

Salg lukket

Lille voksen (under 15)

Salg lukket

Teltplads

Salg lukket

Camper/Campingvogn

Salg lukket

Morgenmad

Salg lukket