Log ind / Opret

Havets Fortællinger - Tilkøb af middag, 24/9

24 sep 2014 kl. 18:00 - 20:00

Vikingeskibsmuseet, Vindeboder 12, Vikingeskibsmuseet, 4000 Roskilde


Til aftenforestillingen, onsdag den 24. september, tilbyder Vikingeskibsmuseets Café Knarr lækker middag.

Café Knarr serverer mad, der er tilberedt efter principperne i 'Ny Nordisk Vikingemad'. De benytter sig af de råvarer, der var kendt af vikingerne, så her er hverken kartofler, tomater eller agurker, men fladbrød, kvan, havtorn og perlebyg. Maden forbinder maritim historie og vikingernes råvarer. Samtidig fortæller maden også om den verden vikingerne mødte på deres rejser til fjerne egne og de madkulturer de mødte der

Menuer til Havets fortællinger

Til aftenforestillingerne kan du vælge mellem følgende menuer.

  • Menu 1: Café Knarrs ”Vikingegryde på frilandsgris økologisk fløde, krydret med enebær og kvan. Hertil speltsalat med æbler og urter samt hjemmebagt brød.” 125,- kr.
  • Menu 2: Café Knarrs ”Chowder med torsk og ristet kammusling samt bagte majroer med hjemmebagt brød og ramsløgmayo.” 125,- kr.
  • Menu 3: Café Knarrs ”Stegt og marineret spidskål samt bagt aubergine m/ yoghurtdressing og granatæble samt koriander. Hjemmebagt brød og Nordisk hummus på ærter.” 105,- kr.

The Viking Ship Museum's Café Knarr offers delicious dinner on the occasion of the evening show on Wednesday 24th September.

Café Knarr serves food that is prepared in line with the principles of 'New Nordic Viking Food'. The concept involves using ingredients that were available to the Vikings, so you won't find potatoes, tomatoes or cucumber, but instead flatbread, angelica, sea buckthorn and pearl barley. The food connects maritime history with Viking ingredients. At the same time, it also informs us about the world the Vikings met on their voyages to distant lands and the food cultures they encountered there.

Menus for Stories from the Sea

At the evening shows, you can choose between the following menus, which are served from 18:00 in Café Knarr.

  • Café Knarrs ”Viking stew with free range pork and organic cream, spiced with Juniper and Angelica. Served with a spelt salad with apples and Herbs, and home baked bread.” 125,- kr.
  • Café Knarrs ”Chowder with cod and fried scallops served with baked turnip and home baked bread with ramson mayo.” 125,- kr.
  • Café Knarrs ”Fried and marinated cabbage, baked aubergine with yoghurt dressing and pomegranate, topped with coriander. Home baked bread and Nordic hummus with split peas.” 105,- kr.

Menu 1- Vikingegryde m frilandsgris mm.

Salg lukket


Menu 2- Chowder med torsk og kammusling mm.

Salg lukket


Menu 3- stegt/marineret spidskål mm.

Salg lukket