Log ind / Opret

Havnens Høstfest - 16 retter inkl. naturvin

25 maj 2013 kl. 18:00 - 21:30

Kajkanten ved Islands Brygge Kulturhus, 2300 København S


Foreningen Maritime Nyttehaver tager med Havnens Høstfest forskud på glæderne ved at kunne høste mad direkte fra Københavns havn.

 Den dygtige økologiske kok Jacob Kent Molsen er gået i Landkøkkenet med muslinger, multe og tang og har frembragt en masse dejlig mad.

Vi sidder side om side ved langborde, får maden serveret på store fade og skyller den ned med vidunderlige naturvine fra Rosfort&Rosforth (og økosaft fra Søbogaard). 

Arrangementet er overdækket.

Aftenens menu (inkl. naturvin):

  • Fiskesuppe på multe, urter og musling med rouille og crouton
  • Dampede muslinger med ramsløg og Fynsk Forår
  • Friterede muslinger med tang-aioli
  • Ceviche af multe med lime, bladselleri, koriander og mild chili serveret i træbåd
  • Rimmet multe med skovsyre og ny spinat
  • Grillet multe på spyd med nye løg og portobello svampe
  • Varmrøget multe med mandler og citronolie
  • Sukkertangssalat med tamariristede kerner
  • Friteret blæretang a la Pakora
  • Små nye kartofler ristet i olivenolie med løvstikke og timian
  • Grillede grønne og hvide asparges med grøn mojosauce
  • Muslingecreme med purløg
  • Køkkenhavesalat med blomster, krydderurter & høvlet Vesterhavsost
  • Spidskålssalat med Kalamataoliven, gedefeta estragon og tang
  • Koldhævet surdejsbrød af gamle hvedesorter med tang og urter
  • Rabarbertrifli med ægte makroner, creme, portvin og flødeskum

Yderligere information og menu kan ses på: http://www.maritimenyttehaver.dk/hstfest

Spisebillet

Salg lukket