eventet sluttede

Havørredaften på Rødvig Kro & Badehotel

DKK 200,00

Sted

Dato

29 jan 2019 kl. 18:30 - 20:00

Beskrivelse

Havørredaften 

Vinterforedrag med Tue Blaxekjær

Rødvig Kro & Badehotel, Stevns Kommune og Fishing Zealand inviterer endnu en gang til Havørredaften på Rødvig Kro & Badehotel. Foredraget finder sted d. 29. januar kl. 18.30.

Denne aften vil Tue guide os gennem et spændende program omhandlende spin og flue fra åben kyst, samt ekstremt kystnært fiskeri fra båd. Tue har fisket efter havørred langs kysten på Møn, Falster og Stevns i mere end 20 år, og har derigennem opnået en utrolig stor viden om kystfiskeriet i området. Tue er certificeret fiskeguide gennem Danmarks Sportsfiskerforbund og Fishing Zealand. Som guide lægger Tue stor vægt på at videreformidle sin viden om kystfiskeri efter havørred. Tue fortæller bl.a. om vejrets betydning for valg af fiskeplads samt fiskestrategi. Derudover har Tue fokus på valg af endegrej i forhold til forskellige fiskesituationer.

Målet med aftenens foredrag er, at fortælle om vinterens fiskeri, samt hvilke faktorer man skal være opmærksom på, for at få succes i det kolde vand. Derudover vil der være fokus på overgangen fra vinter til forår, og den ændring dét giver i fiskeriet.

Tue har gennem de sidste 6 år brugt utallige timer på ekstremt kystnært fiskeri fra båd. Det kan i manges optik virke fjollet at ligge mellem 50 og 300 meter fra kysten i en toptunet trollingmaskine, men der er en mening med galskaben. Tag med til foredraget, og find ud af hvorfor galskaben giver mening.

Inden foredraget serveres en lækker fiskeret bestående af stegt torsk med bagt græskar, jordskokker, skorzonnerødder,  samt ovnstegte aspargeskartofler og beurre blanc inkl. en øl eller vand.

Arrangementet finder sted på Rødvig Kro og Badehotel, Østersøvej 8, 4673 Rødvig.

Arrangør

Lokation

Rødvig Kro & Badehotel Rødvig Kro & Badehotel, Østersøvej 8, 4673 Rødvig Stevns

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .