Event aflyst

Havørredaften på Rødvig Kro og Badehotel

DKK 200,00

Sted

Dato

17 mar 2020 kl. 18:30 - 21:00

Beskrivelse

Rødvig Kro & Badehotel, Stevns Kommune og Fishing Zealand inviterer endnu en gang til Havørredaften. 

Denne gang har vi inviteret en af de unge og vildt dygtige kystfiskere – Lucas Msiska - til at fortælle om sit fiskeri efter havørreder – og hvorfor Lucas har så stor succes dermed.

Trods sin unge alder har Lucas allerede mange og store havørreder på samvittigheden – ja faktisk langt flere end de fleste når at fange på et helt fiskeliv.

Som 18-årig købte Lucas sin første bil, og derefter tog kystfiskeriet virkelig fart - og her 10 år senere er Sjælland og øerne blevet pisket grundigt igennem med både flue og spin i jagten på den store blanke havørred. De første mange år blev det til over 100 kystture om året – og i takt med at arbejdslivet også skulle passes, blev turene lidt færre, men det gjorde fangsterne ikke – tværtimod.

Lucas er ivrig fluefisker, men er forholdene ikke til det, griber han gerne spinnestangen i jagten på den store blanke fisk. Lucas vil i sit foredrag give tilhørerne et indlevende indblik i sit fiskeri. Herunder alle de vigtige overvejelser han gør sig før og under fiskeriet. Selvom Lucas primært er fluefisker, vil der stadig være fokus på spin og dermed masser af guldkorn at hente for både flue- og spinnefiskere denne aften.

Nogle af de helt basale ting, som er så afgørende for succes på kysten, vil Lucas komme ind på såsom, vind, strøm, vandstand m.m.  samt det rette grej, hvordan pladserne affiskes, årstidens variation og mange andre ”sølvfarvede” tips og tricks, serverer Lucas denne aften.

Lucas er en del af en lille gruppe venner, der er vilde med at fiske - kaldet Finfollowers. De tager sammen på fiskeeventyr rundt omkring i Danmark og resten af verden. Du kan se de flotte fangster på gruppens Facebook og Instagram.

Inden foredraget serveres en lækker fiskeret bestående af stegt rødfisk anrettet med brændte løg, dampede porrer & ærter med hvidvins/flødesauce & polenta fritter inkl. en øl/vand/glas vin.

Alt sammen til 200 kr. pr. person.

Arrangør

Rødvig Kro & Badehotel ligger med den skønneste udsigt til Stevns Klint - UNESCO Verdensarv - og lige ved siden af den livlige lystbådehavn og den aktive fiskerihavn her i Rødvig på Stevns. Kroen er familieejet og drevet med stor personlighed og engagement. Vi har fokus på at give vores gæster den bedste oplevelse i en hyggelig og charmerende badehotel-atmosfære med skøn mad og top service - uanset om du besøger os som privatperson eller som konferencegæst.

Lokation

Rødvig Kro og Badehotel Rødvig Kro og Badehotel, Østersøvej 8, 4673 Rødvig Stevns

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .