spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Hawaiiblomst i crepepapir

Afholdt event

Hawaiiblomst i crepepapir

Fra DKK 140,00

Online-event

Dato

29 feb 2024 kl. 19:00 - 20:00

Beskrivelse

Velkommen til dette webinar, hvor v laver en hawaiiblomst og du arbejder med hjemmefra. 


Vi slutter februar med at være eksotiske og laver en dejlig hibiscus / hawaiiblomst. Den er sjov i forhold til farvning, da der kan ske alt med farverne i en hawaiiblomst.

Vi bygger en hawaiiblomst op, og undervejs vil jeg give dig ideer til hvordan du kan lave flotte farvekombinationer med forskellige materialer. Det er også en lejglighed til at få styr på teknikken med sammenlimede blade. 

Denne opskrift kan du også finde i min bog nr. 2 ”crepepapirblomster 2, farvning og finesser”

Du arbejder med hjemmefra, med dine egne materialer. Dette webinar er ca. 1½ time.

Undervejs har du mulighed for at stille spørgsmål via chatten.

Sværhedsgrad: For letøvede/øvede - eller modige begyndere.Inkluderet er:

 • Skabeloner, som inden webinaret skal downloades og udskrives. Skabelonerne ligger klar til download ca. en uge før webinaret (på en adgangsbeskyttet side).
 • Link til zoom-webinaret, som varer ca. 1,5 time. (Tiden er svingende, da det jo er direkte og der kan være spørgsmål eller lignende som tager længere tid.)
 • Oversigt over alle nødvendige materialer.
 • Dagen efter webinaret modtager du link til replay pr. mail, så du har mulighed for at se webinaret igen, i dit eget tempo. Replayet kan afspilles i tre måneder.
 • Rabatkode til shoppen på kroyerskvarter.dk.
 • Erindringsmail et døgn før og to timer før webinaret. (og hvis du tilmelder dig senere, kan du hente det hele på linket du finder i kvitteringen)
 • Vejledning til at gå på zoom, hvis det er første gang for dig.


Materialebehov:

- Crepepapir. Tina Krøyer bruger det kraftige italienske 180 g’s papir i webinaret. Du skal bruge en farve efter eget valg til kronblade, en farve efter eget valg til støvdrager (evt mørkere end kronbladene)l til støvdragere, GRØN til blade og stilk.

- elefanttråd, ca. 1,1 mm, 40 cm lang, til en evt. stilk.

- klippet ståltråd 0,9 mm til kronblade (5 stk til en blomst)

- evt. PanPastel /oliekridt eller lign. Tag alt det frem du har. Til den mørke farve inde i blomstens midte.

- En god papirsaks.

- Lim - hvid lim (helst Tacky Glue som har en høj limevne)

- Varmelimpistol.

- Lineal

- Et falseben.

- En tang der både kan presse sammen og klippe ståltråd over.Om at deltage i et webinar:

Du kan ikke ses eller høres, men du kan stille direkte spørgsmål via chatten.

Det anbefales at du ser webinaret på en tablet eller PC. Det bliver for småt på en telefon.

Du sidder klar med alle dine materialer derhjemme ved dit arbejdsbord, og måske en kop af din yndlingskaffe.

Webinaret udsendes via Zoom.

Arrangør

Papirblomsternørd. Forfatter til tre bøger om crepepapirblomster: "Crepepapirblomster - materialer og teknikker" (2020) og "Crepepapirblomster 2 - farvning og finesser" (2022). Og senest "Crepepapirblomster 3. Fra grøftekanten" (2023).


Blogger om kreativitet på det kreative univers: www.kroyerskvarter.dk. Kursusaktivitet, både fysisk og online. Tegning, papirblomster og meget mere. Her finder du også webshoppen som indeholder alle de lækre ting til at lave dine egne crepepapirblomster. 

Bestyrer Det Kreative Nyhedsbrev, som udkommer 1-2 gange om måneden. 

Uddannet industriel designer i tøjbranchen. Pædagogikum i erhvervspædagogik. Arbejdet med formgivning hele sit voksenliv. 20 års erfaring som underviser. 


FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .