Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

He is Risen! - Påskegospel med Emmaus og Nardus

Afholdt event

He is Risen! - Påskegospel med Emmaus og Nardus

Fra DKK 50,00

Sted

Dato

18 apr 2022 kl. 19:00 - 20:30

Beskrivelse

Oplev et BRAG af en påskekoncert, når Odense Metodistkirkes to gospelkor, Emmaus og Nardus, under ledelse af Mette Risager, synger sammen!

Dramatiske og rørende, smukke og glade sange er alt sammen med til at formidle påskens dramatiske og smukke fortælling gennem sang.

Antallet af billetter er begrænset, så vent ikke for længe! Online salg af billetter slutter d. 18. april kl. 12. Eventuelle overskydende billetter sælges i døren.

BILLETSALG:
Pris i forsalg: 50 kr. + gebyr (børn under 3 år er gratis).

Pris i døren: 85 kr. (MobilePay)

DØRENE ÅBNER KL. 18.30

Medvirkende:
- Mette Risager (korleder)
- Adam Møller Bjerrum (pianist)
- Torben Lykke Olesen (pianist)
- Gospelkoret Emmaus
- Gospelkoret Nardus
- Thomas Risager (præst) Se mindre

Lokation

Metodistkirken I Odense Metodistkirken I Odense, Alexandragade 8, 5000 Odense

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Oplev Mer