Healing med Atmaer - planternes indre visdom v/ Casandra

25 sep 2018 kl. 19:00 - 21:30

Borgerhuset Stationen, Ll. Sankt Hans Gade 7, 8800 Viborg

Nyd en spændende og lærerig aften med Casandra K. Askjær, der er udvikler af Atma Naturopatien. Casandra har, i kraft af en dyb kontakt til naturen og dens iboende kræfter, gjort mange interessante opdagelser, især omkring planternes indre kræfter. Hun fortæller på denne baggrund om spændende oplevelser med udvalgte plantearters intelligente indre væsen og opløftende egenskaber, og giver eksempler på, hvordan planternes kraftfulde nærvær kan hjælpe naturen, jorden og især menneskene. Der er lagt op til en oplevelsesrig aften.

Vi starter med en guidet meditation og rensning af pinealkirtlen og kronen. Deltagerne trækker et atmakort, som healer og løfter bevidstheden ved hjælp af planternes visdom, og der mediteres på den atma, som er valgt til healingen. Casandra giver ud fra farvernes betydning, eksempler på hvad livsstrømmen er, hvilken flammefarve den enkelte er født ind på Jorden med og hvorfor. Efter pausen vil Casandra fortælle om hendes sensitivitet overfor mikrobølger, og hvordan hun er blevet helbredt for cancer ved at fremstille atmaessenserne, følge en kost fra naturen, og en indre vejledning om at være den hun i sandhed er og udføre den opgave, som hun har lovet at gennemføre i dette liv. Der afsluttes med en en meditation på at elske sig selv og styrke den indre visdom og kraft. Casandra medbringer egne produkter som sælges i pausen (Lotus Arts vandbeliver, Atmakort, Atmaolier m.m.

Læs mere på hjemmesiden: http://lotusarts.eu/

Foredraget foregår i Salen på 1. sal. Hvis der ikke er udsolgt kan billetter også købes ved indgangen, kontant eller med MobilePay. Du behøver ikke printe billetten - vi udskriver en liste hvor navnene fremgår. Medlemmer af foreningen får bl.a. rabat på billetter. Læs om medlemskab her: http://cpuviborg.dk/medlem

Medlem af CPU Viborg

Salg lukket

Ikke medlem

Salg lukket