Healingsworkshop på Bornholm

21 jul 2018 kl. 10:00 - 16:00

Højvangen 6, 3700 Rønne


Kom til en spændende healingsworkshop over 2 dage på Bornholm for let øvede - øvede healere der har Reiki, englehealing og/ eller anden healings erfaring.

Workshoppen vil indeholde healingstræning i metoder til at styrke dine healinger og din sikkerhed i situationen. Dette kursus vil samle mange forskelige healingsmetoder. Der vil være healingsmeditationer til at fremme din spirituelle udvikling og dit samarbejde med den åndelige verden. Formålet her er at styrke din kontakt til dig selv og healingsenergien, samt træne i at forbedre dine healinger med klienter, så der vil også være træningshealinger med hinanden. I vil også blive trænet i at “scanne” klienten før healing for at fornemme hvad healingen kan hjælpe klienten med.

På kurset vil der blive gennemgået en kortere del teori ang. hvordan traumer påvirker kroppen, nervesystemet og psyken. Dette vil være med udgangspunkt i Peter Levines teori.

Forudsætningen er at du har arbejdet med healing før, men du behøver ikke nødvendigvis at have deltaget i mine tidligere kurser.

Du vil få intro, kendskab og læring om foreskellige healingsformer, samt meditationer og indblik i dit guideniveau og til dine healingsguider.

Der kan forekomme en personlig udvikling / udrenselsesproces ved dette kursus, hvor gamle fysiske eller psykiske ting kan komme frem.

Udover teori vil vi arbejde med healing på brikse.

Healingsformerne vi arbejder med er bl.a.:

  • Traume healing (udgangspunkt i teorier fra Peter Levine).
  • Engle healing.
  • Epigenetisk healing (healing af hvad temaer der kommer fra slægten).
  • Healing med healingsguider.
  • Spirituel healing (trance).

Kursus datoer: 21.7.18 kl. 10.00-16.00 og 22.7.2018 kl.10.00.00-16.00.

Sted: Højvangen 6, 3700 Rønne, Bornholm

Pris: 2.500 kr.

Kurset kan købes som engangsbetaling til 2.500 kr.

eller som ratebetaling 2.600 kr. - Se billettyper nedenfor.

Ved ratebetaling skal rest 1.600 kr. betales inden kursusstart på bankkonto. reg.nr. 2124 konto nr. 6897380623, Nordea.

Billet

Salg lukket


Billet - Depositum

Salg lukket