HEARTSTONE – film på Nordatlantiske Regnbuedage

Strandgade 91, 1401 København
18 aug 2021 kl. 20:00 - 22:15
Super arrangør
Billetter DKK 45,00 - DKK 60,00
Billetter DKK 45,00 - DKK 60,00

HEARTSTONE

Se en usædvanligt fin, anmelderrost og mangfoldigt prisbelønnet film om barndommens sidste sommer i en islandsk landsbyflække.


I en afsides fiskerlandsby i Island oplever teenagedrengene Thor og Christian en sommer, de sent vil glemme. Thor er interesseret i Beth, byens lækreste pige, og Christian hjælper ham efter bedste evne med at vinde hendes hjerte. Undervejs opdager Christian imidlertid, at han selv er ved at udvikle forvirrende følelser for Thor, sin bedste ven.

Heartstone er en stærk, gribende og usædvanligt fin coming of age-film, der giver en eminent skildring af de unges følelsesliv. Og den indbragte helt fortjent instruktør Guðmundur Arnar Guðmundsson utallige priser ved alverdens filmfestivaler.

Sprog: Islandsk
Tekster: Engelske
Varighed: 129 min.

Filmvisningen præsenteres i samarbejde med Islands Ambassade og indgår i Nordatlantiske Regnbuedage. Læs mere på nordatlantens.dk/regnbuedage

Nordatlantens Venner
Der er en billetrabat på 25% til medlemmer af Nordatlantens Venner. Billetter købt med denne rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort ved indgangen.

Copenhagen 2021 
Nordatlantiske Regnbuedage 2021 præsenteres i samarbejde med Islands Ambassade, Grønlands Repræsentation, Humanity in Action samt Awake Consulting og i partnerskab med Copenhagen 2021 - WorldPride og EuroGames.

#YouAreIncludedVil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke