Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Hedegaard Duarte Bossa2

eventet sluttede

Hedegaard Duarte Bossa2

Billetter fra DKK 100,00

Sted

Dato

28 jun 2022 kl. 20:00 - 22:00

Beskrivelse

Denne duo fordyber sig i verdenskendte Bossa Novaer af Antonio Carlos Jobim og andre store brasilianske komponister.

Oplev hvad et livs indlevelse i Brasiliansk Musik har betydet for en pianist der valgte at satse alt, da han som 24årig rejste til Sambaens og Bossa Novaens land - I interaktion med en af Brasiliens ypperste bassister med omfattende international karriere og samarbejde med mange af Brasiliens største artister.

En passioneret rejse gennem Rio de Janeiros boheme kultur, strande, landskaber og sociale modsætninger. Koncerten er en hyldest til Bossa Novaen, som bevæger sig i et romantisk billedsprog gennem temaer som kærlighed, håb, tro, livsglæde og tilgivelse.

Jesper Hedegaard – pianist og komponist, har specialiseret sig i Brasiliansk Musik siden 1976 og har boet og optrådt i Brasilien i mere end et årti. Her modtog han prisen Trofeu Caymmi i 1987 og spillede med lang række af Brasiliens bedste musikere, herunder Celso de Almeida, Paulinho Trompete, Marcelo Martins og Rômulo Duarte. Endvidere har han optrådt i Tyskland, Norge, Sverige, USA samt senest i Portugal.

Rômulo Duarte (BRA) – bas, er en af Brasiliens fremmeste bassister. Han har med sit suveræne spil været med helt i top sammen med mange af Brasiliens store mestre som for eksempel Gilberto Gil, Milton Nascimento, Roberto Menescal, Ney Matogrosso, Luiz Melodia, Leila Pinheiro, og João Donato. De sidste 3 år bosat i Danmark hvor han blandt andet har optrådt med Thomas Clausen og i Niels Lan Doky International Jazz Collective.

Lokation

Dronningensgade 34, 1420 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .