HEIÐRIK – live på Nordatlantens Brygge

Strandgade 91, 1401 København
17 apr 2020 kl. 21:00 - 23:00
Super arrangør
Billetter DKK 75,00 - DKK 100,00
Billetter DKK 75,00 - DKK 100,00

HEIÐRIK – live på Nordatlantens Brygge

Oplev færøske Heiðrik med band, når han markerer udgivelsen af sit nye album, der kort og godt hedder ”Illusions”


Færøske Heiðrik er kendt for at være lidt af et renæssancemenneske med både musik, kunst og film på cv’et. Og så er han kendt for at være Færøernes første ægte queer-ikon! Det er dog først og fremmest som sanger og musiker, vi møder ham på pakhusets scene, når hans spritnye plade ”Illusions” bliver sendt ud på en smuk jomfrurejse i et velspillende live-setup med publikum som lyttende passagerer.   

Illusions
Heiðriks nye album ”Illusions” kan bedst beskrives som et break-up-album med sine bitre men skarpe, underfundige tekster. Der er et ungdommeligt melodrama på spil, med dystre refleksioner over skibbrudne kærlighedsforhold og besættelser af den romantiske slags.

Albummet er produceret af Janus Rasmussen fra den kendte elektroniske duo Kiasmos samt den lokale færøske producer Sakaris Joensen - igen, for de herrer var også fødselshjælpere på debuten, den på mange måder vellykkede ”Funeral” fra 2016.

Blød og ekspressiv stemme
Heiðriks stemme er både blød og ekspressiv, ikke ulig en Anohni fra Antony and the Johnsons, men også Jeff Buckley og Roy Orbinson lurer et sted i mikset. Der er noget umiskendeligt 60’er-pop-agtigt over færingens univers, men han giver sig også i kast med klassisk musik, film-soundtracks og kabaret fra Weimar-republikken – med andre ord en musiker, der ikke er bleg for at genre-shoppe, når lejligheden byder sig.  

I 2017 vandt Heiðrik prisen i kategorien ”bedste sanger” til Faroese Music Awards (FMA). Og nu får du selv muligheden for at opleve ham - live og i levende live som aldrig før!


Koncerten begynder kl. 21 og dørene åbner kl. 20. 


Nordatlantens Venner
Der er en billetrabat på 25% til medlemmer af Nordatlantens Venner. Billetter købt med denne rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort ved indgangen.

Event aflyst

HEIÐRIK – live på Nordatlantens Brygge

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke