HEKS, SEX og EKS – En dyster aften med Dy Plambeck, Nazila Kivi og ASTROPOD

30 okt 2019 kl. 18:30 - 21:30

Gyldendal, Pilestræde 51, Indgang via porten, 1001 København K

Aftenen inden allehelgensaften samles en flok af kvinder i gården, der hører til landets ældste forlag. De har medbragt deres blødende hjerter hængt op i en krog uden på vinterfrakken. Én er forladt. Én er stærk. Én er forladeren. Én er svag. Men fælles er, at de er kvinde, der har oplevet kærligheden.

Kom med til en dyster og alvorsfuld aften, hvor vi skal hylde sårbarheden og styrken, kærligheden og kvinderne. Vi skal tale om det heksede, sexede og eksen. Heks, sex og eks. Eksen, der forlod, sexen, vi misforstod, heksen, der gav os mod.

Du vil opleve tre stærke kvinder, der sammen taler om det heksede i kvinden. To af dem har skrevet en bog om kvinder, der kan være faglige, begærlige, dunkle og uforudsigelige. Den tredje er selv en af slagsen. Mød Dy, Nazila og Gudrun.

Du vil opleve brændende kærlighed, dog ikke som du kender den med kartoffelmos, men en brændende kærlighed i ordets egentlige forstand. Når bålet bliver tændt i gården, kan du skrive alt det du vil slippe – ekskæresten, følelserne, hadet, tvivlen – ned på en lap papir og se det brænde op. Du vil opleve heksecirkel, som kvinderne fra Astropod fører dig igennem med allernådigste hånd. De vil spå om den kærlighed vi kan forvente i 2020.

Med kloge ord, brændende kærlighed og spådom mellem os vil vi til sidst, hånd i hånd, messe og hymne.

18.30 Porten åbner

19.00 Talk med Dy Plambeck, Nazila Kivi og Gudrun Marie Schmidt

20.00 Astropod taler om kærlighedsåret 2020

Efterfølgende heksecirkel og bål i gården.

Dy Plambeck og Nazila Kivi er begge aktuelle med bøger om stærke kvinderoller og er eksperter på aftenens område. Du kan købe TIL MIN SØSTER og KVINDER UDEN MÆND på aftenen og få bogen signeret. Gudrun Marie Schmidt vil styre aftenens samtale.

Den ultimative astrologipodcast ASTROPOD kender du. Kvinderne bag er fænomenale i alt, der har med stjerner, måner, spådom og ritualer at gøre.

Så tag dit blødende og styrkende hjerte med i en krog aftenen inden allehelgen og mød os i gården.

Vorter på næsen eller ej, alle hekse er velkommende.
Vi glæder os til at ser jer, til en dunkel og tankevækkende aften.

PS. Selvom du ikke skulle tro det, er modige mænd også mere end velkommende til at deltage – det er bare ikke jer, vi hylder denne aften.