Heldagsseminar | Offentlig-Privat Innovation

04 dec 2018 kl. 08:30 - 16:00

Center for Innovation i Aarhus, DOKK1, Niv. 2.2, Hack Kampmannsplads 2, 8000 Aarhus

HELDAGSSEMINAR | OFFENTLIG-PRIVAT INNOVATION

Dato: Tirsdag den 4. december 2018

Lokale: Center for Innovation i Aarhus, Dokk1, niveau 2.2.
 

Hvad er Offentlig-Privat Innovation, og hvordan arbejder vi med det i Aarhus Kommune?

Center for Innovation i Aarhus (CFIA) og Velfærdsteknologisk udviklingssekretariat (VTU) inviterer til heldagsseminar om offentlig-privat innovation (OPI). 

På seminaret introduceres en ny guide til offentlig-privat innovationssamarbejde kaldet OPI PIXI TOGET, som gør dig i stand til at designe og tilrettelægge konkrete OPI-projekter. Derudover gennemgår Advokatfirmaet Lundgren juridiske muligheder og forudsætninger for OPI.

Formålet med seminaret er at give dig en forståelse for potentialet i offentlig-privat innovation, og hvad der skal til for at udløse innovationsmulighederne.

Du kan bruge denne viden til at gennemføre innovationsprojekter, der på nye måder inddrager brugere og virksomheder i udviklingen af velfærdsløsninger.

Rikke Bastholm er underviser på seminaret. Hun er direktør for INNOBA (https://www.linkedin.com/in/rikke-bastholm-clausen-447440/?originalSubdomain=dk). INNOBA er en innovationsvirksomhed, der hjælper offentlige og private virksomheder med at planlægge, udvikle og gennemføre innovationsprojekter. http://www.innoba.dk

Tilmelding: Fristen for tilmelding er d.1. december 2018.

Arrangementet er gratis, men der er no-show fee på 300 kr. i tilfælde af manglende fremmøde.


 

Seminar OPI

Salg lukket