HELE B&W FORTÆLLINGEN VED GUIDET TUR PÅ REFSHALEØEN + STREET FOOD FOR 100kr + EN VALGFRI DRIKKE ( ØL / VAND / SODAVAND ) // 2 TIMER FOR DKK 200kr

Reffen, Refshalevej 167A, 1432 København

HELE B&W FORTÆLLINGEN VED GUIDET TUR PÅ REFSHALEØEN  + STREET FOOD FOR 100kr + EN VALGFRI DRIKKE ( ØL / VAND / SODAVAND ) // 2 TIMER FOR DKK 200kr

Hver søndag kan høre B&W-fortællingen fra 1870 frem til 1996, hvor B&W lukkede - og hvad der er sket siden på Refshaleøen. Glæd dig til at være med til et sceneri, der vil få dig til at føle dig som en af medarbejderne, hør de hemmelige anekdoter og de sjove historier om det vilde og hårde liv på Danmarks største arbejdsplads. Foredragsholder og tidligere skibsbygger på B&W Kim Bersteen vil guide turen og fortælle. 

Turen starter på Reffen -  ved den bar, der hedder FOXY BAR, og slutter på Reffen til en gang street food. Her får du et oplevelsekort på DKK 100 til brug i lige præcis den madbod og den bar, som du bliver fristet af + en valgfri drikkevare. 

MØD OP FORAN "FOXY BAR" ( TRÆ-BAR MIDT PÅ REFFEN ) OG HUSK AT KUNNE DOKUMENTERE DIN BILLET :) 

STREET FOOD // DESIGN // CULTURE // CRAFT

Reffen er Københavns nye legeplads og kreative åndehul, hvor mad, håndværk, kultur og musik mødes. Kun 10 minutter fra Kgs. Nytorv kan du opleve i alt 54 boder med street food fra et væld af verdens køkkener og kreative håndværk som tøjdesign, sæbeproduktion og interiør.På Reffen finder du de perfekte rammer til at nyde street food, musik og hinandens skønne selskab.


Rundvisningen varer ca 2 timer