eventet sluttede

HELE B&W FORTÆLLINGEN x GUIDET TUR PÅ REFSHALEØEN x STREET FOOD x VALGFRI DRIKKE

DKK 200,00

Sted

Flere tidsrum

19 juli 2020 - 30 august 2020

Beskrivelse

HELE B&W FORTÆLLINGEN VED GUIDET TUR PÅ REFSHALEØEN  + STREET FOOD FOR 100kr + EN VALGFRI DRIKKE ( ØL / VAND / SODAVAND ) // 2 TIMER FOR DKK 200kr

Hver søndag kan høre B&W-fortællingen fra 1870 frem til 1996, hvor B&W lukkede - og hvad der er sket siden på Refshaleøen. Glæd dig til at være med til et sceneri, der vil få dig til at føle dig som en af medarbejderne, hør de hemmelige anekdoter og de sjove historier om det vilde og hårde liv på Danmarks største arbejdsplads. Foredragsholder og tidligere skibsbygger på B&W Kim Bargsteen vil guide turen og fortælle. 

Turen starter på Reffen -  ved  FOXY BAR, og slutter på Copenhagen Street Food - Reffen, til en gang street food. Her får du et oplevelsekort på DKK 100 til brug i lige præcis den madbod og den bar, som du bliver fristet af + en valgfri drikkevare. 

TID: 11:00-13:00

DATO: Hver søndag indtil 30. august 2020. 

STED: Copenhagen Street Food - Reffen, vi mødes ved Foxy Bar. 

Find info, oversigt over Reffen mm. lige her: https://reffen.dk/info/

(HUSK BILLET) 

Arrangør

Lokation

Reffen Reffen, Refshalevej 167 Unit A, 1432 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .