spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Helene Blum & Harald Haugaard Band / Releasekoncert ”Den store sommer”

Afholdt event

Helene Blum & Harald Haugaard Band / Releasekoncert ”Den store sommer”

Fra DKK 125,00

Sted

Dato

28 sep 2023 kl. 19:30 - 22:00

Beskrivelse

Sangeren og sangskriveren Helene Blum har sammen med violinisten og komponisten Harald Haugaard markeret sig som nogle af de fineste fortolkere og fornyere af den rige og levende danske kulturarv. Deres egne sange og kompositioner møder originale fortolkninger af gamle viser, folkemusik og ballader i et tidløst univers. Med den største integritet og fortrolighed forbinder de nærværende musikalske fortællinger med historien, rødderne og nutiden og skaber toner og klange, der på en og samme tid er genkendelige og dog sært fornyede.

Helene Blums glasklare og vidunderlige stemme er sammen med Harald Haugaards medrivende violinspil koncertens kerne. Cellisten Kirstine Elise Pedersen, guitaristen Mikkel Grue og slagtøjsspilleren Sune Rahbek fuldender deres musikalske univers med gennemmusikalsk spilleglæde, virtuositet og velklingende korstemmer. Blum & Haugaard Band er de et af de fremmeste navne på den nye nordiske folkemusikscene, og med talrige koncerter udlandet, er de samtidig travle ambassadører for dansk musik og kultur. Siden etableringen af bandet i 2008 har de gang på gang lagt publikum ned på festivaler, i koncerthuse, på spillesteder og i koncertkirker i Europa, Nordamerika og Japan som f.eks. Elbphilharmonien i Hamburg og det legendariske Wiener Konzerthaus.

Koncerten i Musikhuset markerer udgivelsen af Helene Blum og Harald Haugaards andet fælles album ”Den store sommer”. 


Program

”Den store sommer”


Medvirkende

Helene Blum: sang og violin

Harald Haugaard: violin

Kirstine Elise Pedersen: cello

Mikkel Grue: guitarer

Tapani Varis: kontrabas

Sune Rahbek: slagtøj

Lokation

Musikhuset København, Vesterbrogade 59, 1620 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .