Hell On Earth Tour: Unearth + Misery Index + Year Of The Knife

Hell On Earth Tour: Unearth + Misery Index + Year Of The Knife

Billetter fra DKK 235,00

Sted

Dato

19 apr 2023 kl. 19:00 - 23:59

Beskrivelse

Amerikanske Unearth står i spidsen for en vild aften i Pumpehuset, hvor også Misery Index leverer dødsmetal og Year of the Knife sørger for hardcore.

Unearth
Med en sonisk blanding af europæisk dødsmetal, hardcore punk, melodisk thrash og uendelige salver af breakdowns har Unearth siden 1998 sat den amerikanske standard for hvordan metalcore skal lyde. Bandet har gennem tiden stået sin prøve, og sejret triumferende gennem deres kreative output og utrættelige arbejdsomhed. Sammen med andre store metalmastodonter har Unearth stået i spidsen for en udvikling af metallen og vedblevet med at være relevant og nyskabende med integriteten intakt.

Misery Index
Selvfølgelig kommer dødsmetalbandet, der har taget sit navn fra det økonomisk index for elendighed, Misery Index, fra en af de mest kriminelle byer i USA, nemlig Baltimore. Misery Index leverer bundsolid dødsmetal med en god gang grind og hardcore indover. På lyrikfronten lever bandet op til sit navn og kritiserer samfundets magtstrukturer. Bandet begyndte som et studieprojekt i 2001 og har siden udgivet et hav af studiealbums og EP’er.

Year of the Knife
Year of the Knife byder på politisk indigneret straight edge hardcore direkte fra Newark, Delaware. Bandet har siden 2016 udgivet flere EP’er og fuldlængde-albummet Internal Incarceration i 2020.

Arrangør

Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.

Lokation

Pumpehuset, Studiestræde 52, 1554 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .