Hellbound // Crocell, Defilementory & Heidra (+1 gratis fadøl)

03 mar 2018 kl. 20:00 - 04 mar 2018 kl. 03:00

Studenterhuset, Købmagergade 52, 1150 København


Vi skyder foråret i gang den 3. marts på Studenterhuset med endnu en omgang Hellbound.

Denne gang er vi glade for at kunne præsentere Crocell, Heidra og Defilementory!

Død og black med masser af rå, skandinavisk kraft har dannet udgangspunkt for Crocells lyd siden grundlæggelsen i 2007. Og efterhånden som medlemmerne i den aarhusianske dødsmetalmaskine bliver ældre, træder systemkritikken og verdensleden tydeligere frem i lyrikken og musikken, der vrænger skarpere og skarpere ad en verden i frit fald.
Crocells death metal er i hvert fald ikke for sjov: Det er en lige højre til en verden, hvis potentiale ødelægges af magtelitens inkompetence. Og sidste år fejrede Crocell således sit 10-årsjubilæum ved at indspille deres femte studiealbum, ”Relics”, som ser dagens lys i 2018.

Københavnske Heidra har med deres melodiske kompositioner, solide liveshows og stærke udgivelser skabt sig et godt ry på den danske såvel som internationale folkmetalscene.
Siden debutudgivelsen, "Awaiting Dawn", har de spillet talrige koncerter i ind- og udland - heriblandt på Copenhell og på turné med de finske folkmetalgiganter Ensiferum og italienske Fleshgod Apocalypse.
Til Hellbound bliver publikum blandt de første til at opleve de første numre fra bandets andet studiealbum, "The Blackening Tide", der ryger på gaden senere i år.

Defilementory er et af danmarks mest grænsesøgende og eksperimenterende dødsmetalbands, og nu er de tilbage med et nyt lineup.
Efter den anmelderroste debut, "The Dismal Ascension", er bandet endelig undervejs med en ny plade, som Hellbound-publikummet får lov at snuse til, når bandet med egne ord "river stedet et nyt røvhul.

Billetten til Hellbound, der er købt i forsalg, inkluderer én gratis fadøl.
Følg desuden med både på Hellbounds Facebookside for flere opdateringer.

Billet

Salg lukket