Event aflyst

HELLSINGØR PART I (***NY DATO***)

DKK 110,00

Sted

Dato

10 apr 2020 kl. 18:00 - 11 apr 2020 kl. 01:00

Beskrivelse

PB82 Live er klar til Hellsingør Pt. I - er du? 

BEMÆRK: NY DATO
Vi fylder HuleRock til renden med metal!
Kom helt tæt på bandsene på dette intime spillested. 
Vi har samlet tre af Danmarks vildeste metalbands som er klar til at holde en fest sammen med dig!


LIVLØS (DK)
AURALIST (DK)

CHRONICLE (DK)


LIVLØS (DK)

AURALIST (DK):

CHRONICLE (DK):


Om arrangøren:
Konceptet hos PB82 Live er enkelt: Vi arrangerer koncerter og festivaler - primært med små og mellemstore skandinaviske metal-bands. Vores mål er at have 5-10 arrangementer om året - primært i det sjællandske. Mere info på pb82live.dk

Arrangør

Koncertarrangør

Lokation

HuleRock, Håndværkeren HuleRock, Håndværkeren, Sct Anna Gade 48, 3000 Helsingør

Headliner

LIVLØS
AURALIST
CHRONICLE

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .